reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Luisa gratulacje zdrowego bobasa :)
W calym tym planowaniu jest tylko 1 czynnik ktory według mnie jest istotny a jest nim poprostu szczęście i tyle ;)
Wiecie co ja mam najzwyczajniej w swiecie dzisiaj doła. Liczyłam, ze chociaż którejś z nas uda się zaplanować dziecko wymarzonej płci. Na co to wszystko było? Ta kasa na suple, dieta, ćwiczenia ehhh :(

Luisa gratulacje zdrowego bobasa :)
W calym tym planowaniu jest tylko 1 czynnik ktory według mnie jest istotny a jest nim poprostu szczęście i tyle ;)

Łaska Boska! Tylko tyle i aż tyle!

@szczypiorkowa12345 odsyłam do lektury „nie zaczęło się od ciebie” Link do: Nie zaczęło się od ciebie. Jak dziedziczona trauma wpływa na to, kim jesteśmy i jak zakończyć ten proces - Mark Wolynn
Tam dość mocno autor opisuje to o czym piszesz.

@Luisa2018 gratuluje zdrowego chłopaczka!
Niech rośnie pięknie! Spokojności na resztę ciąży.

@gorligorligor niech Matka Boska obejmie Cię swoją troskliwie opieka, oby ból był krótki i lekki a poród szybki i skuteczny. Oby Synuś urodził się szczęśliwie i cieszył już mamusie [emoji8]

@Grabcia123 u mnie cóż... jednak się udało zajść, i niestety wszystko poszło. [emoji24] w weekend poroniłam. Beta 42, dwa dni później w szpitalu 38, potem mega krwawienie i beta poleciała na łeb [emoji17]
Także smutek mam wielki w sercu i czuje, ze to dziewczynki nie mogą się zakotwiczyć na te 9miesiecy [emoji17]

Lekarz mówi, żeby spróbować w tym miesiącu bo hormony nam sprzyjaja. Jak nie pójdzie mam iść do kliniki sprawdzić amh i hormony

@szczypiorkowa12345 odsyłam do lektury „nie zaczęło się od ciebie” Link do: Nie zaczęło się od ciebie. Jak dziedziczona trauma wpływa na to, kim jesteśmy i jak zakończyć ten proces - Mark Wolynn

@gorligorligor niech Matka Boska obejmie Cię swoją troskliwie opieka, oby ból był krótki i lekki a poród szybki i skuteczny. Oby Synuś urodził się szczęśliwie i cieszył już mamusie [emoji8]

@Grabcia123 u mnie cóż... jednak się udało zajść, i niestety wszystko poszło. [emoji24] w weekend poroniłam. Beta 42, dwa dni później w szpitalu 38, potem mega krwawienie i beta poleciała na łeb [emoji17]
Także smutek mam wielki w sercu i czuje, ze to dziewczynki nie mogą się zakotwiczyć na te 9miesiecy [emoji17]

Lekarz mówi, żeby spróbować w tym miesiącu bo hormony nam sprzyjaja. Jak nie pójdzie mam iść do kliniki sprawdzić amh i hormony

To kiedy wyrażasz starania? Jaka metoda wybrana?

Leeleeth strasznie mi przykro. Jednak cos wyszło? Ile przed owulacja były przytulania?

@mihasiaaa nie wiem. Piec dni wcześniej seksy ale bez finału do środka i jeszcze cztery dni wcześniej. Wiec nie wyobrażam sobie jak to się stało. Nie mniej coś zakiełkowało ale się nie utrzymało [emoji17]
@martooosia idę w tym cyklu na całość, ja zero sypki, mąż Ole i lr, 2 dni cut off. I tyle. Jak nie wyjdzie albo co gorsza znowu się nie utrzyma to rezygnuje. Mam dość.

reklama
Leeleth moja kochana. A siedzisz cichutko i nic nie mowisz. Tule mocno.

Luisa gratuluje zdrowego dzidziusia. Piekne zdjecie.

Gorligor oby poszlo szybciutko i zebys szybko zapimniala o bolu.

Do góry