reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Nie mam :( powiedziała ze nub sterczy... tzn takie ale nuba tam nie widzę.

Racja.. chyba chciałam się zabawić w Boga i zaplanować coś na co wpływu nie mam ;) trudno . Wiem ze łatwiej byłoby mi gdybym nie brała supli tej diety... a tak to myslama ze dopomoge szczęściu ;)

Załączniki

• 58CC2E91-50F6-432C-A9F9-B94D7F5F1165.jpeg
    58CC2E91-50F6-432C-A9F9-B94D7F5F1165.jpeg
    908,5 KB · Wyświetleń: 111
Nie mam :( powiedziała ze nub sterczy... tzn takie ale nuba tam nie widzę.

Racja.. chyba chciałam się zabawić w Boga i zaplanować coś na co wpływu nie mam ;) trudno . Wiem ze łatwiej byłoby mi gdybym nie brała supli tej diety... a tak to myslama ze dopomoge szczęściu ;)
Ale lekarz, uzyl slowa, ze chlopiec na 100%? W ktorym jesteś tygodniu dzisiaj?

@Luisa2018 gratuluje cudnego, zdrowego synusia

Ja też w planowanie już nie wierzę.Te co twierdzą,że im się udało zaplanować płeć poprostu miały dużo szczęścia i trafiły w swoje wymarzone 50%

U mnie wczoraj ból jajników śluz i test owulacyjny z dwiema nierównymi kreskami.Ale co tam zaplanowałam staranko na 12dc i tak też było.Co ma być to będzie.Ważne żebym zaszła donosiła i zdrowe urodziła.I tak nie liczę że uda się za pierwszym razem.

Po za tym była akurat dziś u mnie klientka.Ma termin na październik.Na pierwszym usg powiedział jej chłopczyk,na prenatalnych że dziewczynka A teraz znów chłopczyk.
A niemało takich przypadków.Chyba że już lekarz wie na 100%tak jak u mnie było w 13tc.

Grabcia jadłam same warzywa ryż makarony i białe bułki haha zero mięsa.. raz na ruski rok kura.takie jałowe rzeczy a co do warzyw to zero strączkowych bo podnoszą testo.. czasem słodkie ale mało schudłam 12 kg mąż tez dieta plus mleko sojowe pił..

reklama
Do góry