reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Luisa2018
Trzymam kciuki !!! Ojej żeby choć jedną z nas zaczęła dobra passę ;)

A u nas już na 100% - szwageira ma 4rka córkę :D i druga z wpadki, i wychodzi że obie z wpadki idelanie w owu bo lekarz powiedział, że innej opcji w jej przypadku i przypadłości nie ma szans :) ma złożone problemy zdrowotnw i porostu wychodzi że tylko idealnie w owu może być w ciąży hahaha :D no życie, zatem ja ciuszki po Izie odkładam dla potomności a już miałam sprzedawać ehhh :D a szwagierka już teraz widzi same plusy ciąży :)

Dziewczyny mam durne pytanie , ale pośród znajomych wstyd mi zapytać żeby mnie nie wzięli za wariatkę. Czy wy wierzycie w tzw 'niedokonczone sprawy z przeszłości', nawet te z pokolenia na pokolenie które mogą wpływać na terazniejszosc ?! Wiem. Pytanie conajmniej nawiedzonej matki-polki :D

Luźna refleksjw, bo dowiedziałam się o tym od pani psycholog która bada takie zależności i koń na prośbę szwagierki zbadała rodzinę męża i nie ukrywam że teraz mam lekkiego stresa, bo coraz więcej w tyg tych badaniach jej się zaczyna pokrywać z rzeczywistością. A jeśli tak to ja Bogu będę dziękować za same córki... Po raz kolejny - wiem jak to brzmi... :D

Szczypiorek coś na rzeczy myślę, że może być. Jest pewna teoria, nie pamiętam teraz nazwy...chyba na literę "g" i wg niej jak się przeanalizuje rodzinę wstecz, to np.powtarzają się zawody, czy są podobieństwa między małzonkami z pokolenia na pokolenie np.twój mąż nauczyciel, ale i babcia też miala męża nauczyciela itd.albo np.mężczyźni w danej rodzinie mają od pokoleń pewne cechy podobne-wyróżniające ich, mimo że pochodzą z różnych rodzin i epok

Luisa a ja Ci życzę zdrowego bobasa i szybkiej akceptacji rzeczywistości czy to blue czy to pink, a potem szczęśliwego finału i dzidziulka dupulka przy piersi :-*

@martoosia04 u mnie też sie wczoraj cykl rozpoczął :)

Tyle ze ja mam cykle ok 25 dni wiec owu wstępnie przewiduję na 6-7 września. Jestem na tyle zdesperowana zeby zajść w zdrową ciążę że chyba nie będę nic robić tylko celować blisko owu i pić inofem. Marze o córce ale jak będzie drugi syn to też bedę szczęśliwa, pragnę po prostu drgiego dzieciątka.
Właśnie dziewczyny ten inofem to do owulacji czy cały cykl pijecie?

@Luisa2018 trzymam kiuki

Dziewczynki moje, mam już rezerwację na patologii i będę dziś wieczorem lub jutro rano polować na miejsce. Bądźcie ze mną e-duchowo (jakkolwiek to brzmi ;). Niby po lekaxh ciśnienie przestalo skakać, ale z nim nie ma zabawy a zwężenia w przepływach go potwierdzają. Mam dni, że czuję się źle. Jak dobrze pójdzie, to mnie położą i pewnie wywołają poród oksytocyną. Minus taki, że jeśli nie przewiozą mnie na porodówkę, to mogę zapomnieć o znieczuleniu. Nastawiam się po mału na ból i na zadanie-urodzić i to jest najważniejsze (zdrowy dzidziuś). W "moim" szpitalu są specjaliści i dość trudno się tam dostać, więc muszę im zaufać...komuś w końcu trzeba. Będę się odzywać w miarę możliwości :-*

reklama
Do góry