reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Nie wiem ile moze kosztować invitro, z jednej strony pragnę córki jak chyba nic innego na świecie, ale z drugiej strony to już trochę właśnie mało etyczne. No ja ostanio myślę, ze u nas na forum właśnie same niepowodzenia. Pewnie prędzej by mi się udało splodzic córkę bez tych cyrkow, a tak to przekorny los da mi chlopczyka.

ja jak jeszcze się starałam to jakoś tak stwierdziłam będzie co będzie... nie wiem jakoś na maxa mi nie zależało chciałam baaaardzo dziewczynkę ale bez fanatyzmu . A jak zaszłam
Zaczęła
Się jazda i głupie rozkminy...

W sumie za mojej tu obecności to z planowania to tylko Millo pamietam, nie liczę any bo nie zdążyła żadnego planowania uskutecznić, był ktoś jeszcze ? Nie pamietam...

Liczę, ze zaraz fala będzie odwrotna i sie załapie [emoji6]
No bo ileż tych chłopców może byc [emoji23][emoji23][emoji23][emoji6]

Było sporo bo czytałam forum wstecz ale nickow moe pamietam. Millo arya maziajka, jeszcze taka co trafiła dwie bliźniaczki(!!!!) + kilka innych. Wtedy tak mnie tchnęło ze to działa.

Było sporo bo czytałam forum wstecz ale nickow moe pamietam. Millo arya maziajka, jeszcze taka co trafiła dwie bliźniaczki(!!!!) + kilka innych. Wtedy tak mnie tchnęło ze to działa.
Trafiliśmy na zly okres niepowodzeń. Jak to mowia, niepowodzenia chodza parami ale szczescia trojkami ;) Ciekawe kto zapoczątkuje dobrą passę...

reklama

Tak, ale to zabim trafiłam na forum. Za mojej kadencji to była @Millo i chyba tylko ona z planowania miała dziewczynkę.
@Luisa2018 to żeśmy na tej samej fali popłynęły entuzjazmu hej hej hurra[emoji23][emoji23][emoji23]
No zobaczymy

Do góry