reklama
mihasiaaa
Fanka BB :)
Nie wiem ile moze kosztować invitro, z jednej strony pragnę córki jak chyba nic innego na świecie, ale z drugiej strony to już trochę właśnie mało etyczne. No ja ostanio myślę, ze u nas na forum właśnie same niepowodzenia. Pewnie prędzej by mi się udało splodzic córkę bez tych cyrkow, a tak to przekorny los da mi chlopczyka.
W sumie za mojej tu obecności to z planowania to tylko Millo pamietam, nie liczę any bo nie zdążyła żadnego planowania uskutecznić, był ktoś jeszcze ? Nie pamietam...
Liczę, ze zaraz fala będzie odwrotna i sie załapie [emoji6]
No bo ileż tych chłopców może byc [emoji23][emoji23][emoji23][emoji6]
Liczę, ze zaraz fala będzie odwrotna i sie załapie [emoji6]
No bo ileż tych chłopców może byc [emoji23][emoji23][emoji23][emoji6]
Statystyki to my naprawdę mamy bardzo słabe
To w sumie ciekawe jak na gd czy ig maja takie dobre? O co w tym chodzi? Przecież procentowo powinno byc podobnie a nie jest w żadnym wypadku
mihasiaaa
Fanka BB :)
Trafiliśmy na zly okres niepowodzeń. Jak to mowia, niepowodzenia chodza parami ale szczescia trojkami Ciekawe kto zapoczątkuje dobrą passę...Było sporo bo czytałam forum wstecz ale nickow moe pamietam. Millo arya maziajka, jeszcze taka co trafiła dwie bliźniaczki(!!!!) + kilka innych. Wtedy tak mnie tchnęło ze to działa.
reklama
Było sporo bo czytałam forum wstecz ale nickow moe pamietam. Millo arya maziajka, jeszcze taka co trafiła dwie bliźniaczki(!!!!) + kilka innych. Wtedy tak mnie tchnęło ze to działa.
Tak, ale to zabim trafiłam na forum. Za mojej kadencji to była @Millo i chyba tylko ona z planowania miała dziewczynkę.
@Luisa2018 to żeśmy na tej samej fali popłynęły entuzjazmu hej hej hurra[emoji23][emoji23][emoji23]
No zobaczymy
Podziel się: