Tyllo nie PiS
A widzisz jaka ja upolityczniona [emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tyllo nie PiS
Hehehe A masz jakis kalkulator chińczyków co uwzglednia te lata lunarne itd?Ja tez załamana jestem, bo chciałabym starań itp. ale te księżyce.... komu tu wierzyć? Facetowi od księżyca czy Chińczykom? [emoji23]
Leeleeth musi się w tym miesiacu udać, córka jak malowana wyjdzie Trzymam kciukiU mnie te fazy księżycowe niemal sie pokrywają z owu w tym miesiącu, w okolicy nowiu, z chińskiego tez wychodzi dziewczynka [emoji16]
No i ole zapodalam i jeszcze bdm jak sie uda idealnie dwa dni cut off [emoji23][emoji23][emoji23]
No lepiej byc nie może
Hehehe, no dlatego to wszystkie księżyce sprawdzaja się w 50% przypadków A u Ciebie Leeleeth jak sprawdzalnosc z chińczykami i Jonasem w poprzednich ciazach?U @szczypiorkowa123456 tez wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazywały na chłopca [emoji23][emoji23][emoji23]
I będzie miała chłopczyce [emoji7]
Chyba żadna z nas nie podchodzi do tego tak zupełnie na poważnie. To taka zabawa jak z chińczykami, jednemu się sprawdzi innemu nieDziewcyny nie chce wam jeszcze bardziej mieszac w głowie ale moj 2 synek wedlug tego Jonasa powinnien byc corka jak nic bo owu miałam idealnie 30 pazdziernika :-)Zobacz załącznik 886009