reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

mihasiaaa czasem zdarzy sie tak ze faktycznie pokryje sie nam to ale to jak piszecie nie wszystkim i jest to 50/50, teraz u mnie wszystko wskazywało na corke wszystkie tabele chinskie, kalkulatory itp a okazało sie ze był jednak synuś :)

reklama
U @szczypiorkowa123456 tez wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazywały na chłopca [emoji23][emoji23][emoji23]
I będzie miała chłopczyce [emoji7]

Dokładnie hahHaha :D
Ja wam powiem że ostatnio patrzyłam na wyniki badań i te wsyztskie z krwi i bety its i też chłopczykowe :D więc ja już w nic nie wierzę ;) a w szczególności nadzieję straciłam jak Imama przy tylko staraniach ma wspaniałego chłopca ;) teraz zapewne przepadła w miłości do niego :D

Ehhh a dziś teściowa mojego brata zobaczyła mnie pierwszy raz w ciąży i mówi że na bank chłopak ! Ja w śmiech mówię że nie ma opcji bo USG 3d pokazało sikulke na co ona do mnie, że ona jest czarownica i widzi że będzie chlipak ahahaha :D
Oczywiście ja to traktuje z przymrużeniem okna ale zaczęłam się jej bać :D ja tu zawieszki do smoczka kupuje w akcenty dziewczece a ona mi z chłopakiem .wyskakuje :D

Ehhh a dziś teściowa mojego brata zobaczyła mnie pierwszy raz w ciąży i mówi że na bank chłopak ! Ja w śmiech mówię że nie ma opcji bo USG 3d pokazało sikulke na co ona do mnie, że ona jest czarownica i widzi że będzie chlipak ahahaha :D
Oczywiście ja to traktuje z przymrużeniem okna ale zaczęłam się jej bać :D ja tu zawieszki do smoczka kupuje w akcenty dziewczece a ona mi z chłopakiem .wyskakuje :D

Ale by było jakby ten Twój doktorek w ósmym miesiącu stwierdził, ze ups jednak chłopak [emoji23][emoji23][emoji23]

Hmm, czyli pół na pół między plecakiem a tornistrem. Bardziej się skłaniam jednak do tornistra. Pomierzymy-zobaczymy.
Dziękuję ;)
@szczypiorkowa12345 a ha Ci życzę żeby jednak wyskoczył chłopczyk.:D
No za dużo tych znaków wskazujących na siusiaka:D
U mnie sierpień według wszystkich kalendarzy chłopczykowy.
Ale ja walczę mimo to i liczę na sukces bo szkoda mi cyklu.
Trzymam kciuki za wasze starania&&&

Ja tez nie mogę przeżyć, ze to planowanie nic nie daje. Wtedy jak okazało
Się ze Imama ma
Chłopca to bardzo zwątpiłam. Ale swego czasu czytałam forum
I co ? Ciagle dziewczynka dziewczynka! Mam wrażenie ze od pol
Roku tutaj ciagle same „niepowodzenia „ - aczkolwiek to słowo jest paskudne bo zdrowa ciąża to błogosławieństwo ale wiecie o co mi chodzi. Była fala udanego planowania a potem bu. Pewnie ja lada moment znowu zaniże statystyki

Ja nie mam sobie nic do zarzucenia oprócz księżyców. Na prawdę zmieniliśmy dietę styl życia, katowałem się bieganiem na czczo , straciłam pol włosów , dużo suplementów, widziałam zmiany w organizmie. 100% przeciwieństwa tego co było z chłopcami. Na prawdę sporo i jak to będą jajca to będzie dla mnie cios, nie dlatego ze będę znowu mama chłopca ale dlatego ze tyle zrobiłam i nic. No nieważne nie chce tutaj truć, ale dzisiejszy sen mnie tak wkurwil , żeby jeszcze w czasie snu tak sobie ze mnie kpić ;(

reklama
Do góry