reklama
kredkaczarna
Fanka BB :)
Hahaha nie zaden pis [emoji23] poprostu nie bede miala wtedy juz macierzynskiego ani zwolnienia platenego
kredkaczarna
No ja licze ze sie zla passa odwroci
kredkaczarna
Uzupelniam braki. Laski co jeszcze ewentalnie dokupic. Mam: lukrecje, ole, szyszki, acard, miovarian, vitex, zyrtek, urinal intensiv.
Przypuszczam że 16 księżyc będzie w znaku męskim już.... chyba że owu będzie wcześniejU mnie wg tego kalendarza jonasa teraz czas na dziewczynkę. Jonas wyznaczył na 14 a owu mam mieć 16 to Ok będzie?
@kinga_z1 fajnie, ze sie odezwałas! Będę trzymać kciuki i śle już teraz blue babydust
@Luisa2018 straszny sen [emoji86]
Przypuszczam że 16 księżyc będzie w znaku męskim już.... chyba że owu będzie wcześniej
Czyli co seksy No 12h przed rym 14 i niech sie dzieje?
Owu teraz mi wyliczyło na 15[emoji23]
martoosia04
Oszaleć idzie z tym planowaniem.
@kredkaczarna i Saw Palmetto dla ciebie bedzie spoko.
Ja też dokupuje jeszcze OLE, szyszkę i LR i jedziemy jak tylko dojdą. Nie ma przebacz! [emoji173]️ mam RepHresh to jakoś podziałamy.
Ja też dokupuje jeszcze OLE, szyszkę i LR i jedziemy jak tylko dojdą. Nie ma przebacz! [emoji173]️ mam RepHresh to jakoś podziałamy.
Oszaleć idzie z tym planowaniem.
Sp nie może przy Kp
martoosia04
Sp nie może przy Kp
Aaa to nie wiedziałam. To odpada!
Któraś chciała kalendarz chinski z płcią - tu macie z jakimś kalkulatorem co moze byc.
Link do: Chiński kalendarz płci. Wylicz płeć dziecka - Mamotoja.pl
reklama
szczypiorkowa12345
Bym chlopine po rękach całowała choć przyzwyczaić byłoby się ciężkoAle by było jakby ten Twój doktorek w ósmym miesiącu stwierdził, ze ups jednak chłopak [emoji23][emoji23][emoji23]
Podziel się: