Wiecie były tutaj dziewczyny, które zrobiły 150% normy i wszystko wszystko wskazywało, ze będzie córcia a jednak są chlopcy. Nasza
@Imama chociażby, mnie osobiście Jej przypadek, bardzo dotknął. Tyle zrobiła a i tak chłopczyk, wtedy mi zaświtało, ze planować to my możemy wypad do kina a nie płeć.
Czy ciągnę te „planowanie”? Tak, wierzę w baby dust, bardzo do mnie trafia. Suple już raczej z przyzwyczajenia biore i to dlatego ze mam. Swoją droga gdzie wy takie drogie te suple kupujecie [emoji54]
Ja za lr płace 37 zł a dopiero drugie opakowanie mi schodzi, ja serio nie wiem o jakich kosztach piszecie, najdroższe są chyba testy owu, 50zl i starczają na dwa cykle, suple kupiłam raz i chyba tylko ole dokupowaliśmy tez cos koło 50zl wiec nie wiele jak na pół roku starań [emoji23]
Najgorsze, ze ta kiepska dieta plus intensywnym kp trochę sie wyniszczyła, strasznie poleciały mi zeby [emoji85]
Ja jakoś wierze ze będzie córeczka, gdzieś tam w sercu tak czuje.
Śnił mi sie mój Tata jak niósł paczki pieluch i mówił masz co chciałas [emoji6]
Nadal nosze paseczek i wierze mocno, że to wszystko ma wyższy sens, który byc może na ten moment jest dla nas niedostrzegalny.
Trzymam kciuki za każda z Was i liczę, że Wy trzymacie za mnie [emoji8]
@mihasiaaa jeszcze jest czas! Spróbuj nie myślec o płci tylko cieszyć sie zdrowym dzieckiem! Jeśli nie ma wymarzonej płci popłaczesz pózniej teraz daj maluszkowi sama radosc