reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

szczypiorkowa, bo córka mówiła o Waszej czwartej pociesze. Przecież będzie brat. Dziecko wie, co mówi :)

O to to! Przecież Cyganka powiedziała, że następny syn będzie [emoji173]️

Swoją drogą: mijałam dziś swojego byłego faceta - urodziła mu się córka!!!!!!!! [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

reklama
O to to! Przecież Cyganka powiedziała, że następny syn będzie [emoji173]️

Swoją drogą: mijałam dziś swojego byłego faceta - urodziła mu się córka!!!!!!!! [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

Moi ex mają same córki hahaha hahaha :D przysięgam ja porostu jestem 'skazsna' na wszechobecny babiniec ehhh

Ale za to mój mąż dziś zachowały się śmieszneie :D haha na we imprezie oczywisxie były docinki a gdzie chłopak its na co on w końcu niewiele myśląc wstał przy stole wziął młodszą na ręce i wypalił :
"No to ku#a jakzescie tacy mądrzy , to proszę sobie zrobić hartricka i zmajstowac 3 dziopki! Mało tego, mają być tak ładne jak nasze! No który ? "

Hahaha myślałam że padnę :D on baaaaardzo rzadko klnie, mama prawie sie opluka jedzeniem a tata swietrszil że ma rację :D temat zamknięty a ja dumna jak cholera :D

A ci sie stało??
@kredkaczarma testuj!
Coś jest nie tak :( po 1 zobaczcie ma mój wykres.. Coś jakby progesteron szalał :( po 2 od 3 dni tak strasznie bolą mnie ledzwia/krzyża że ledwo funkcjonuje nie wiem od czego po prostu z dnia na dzień... a kiedyś x lat temu miałam robione blokady że względu na przepukliny i dyskopatie więc jeśli się to odnowilo czeka mnie seria badań rezonansem i zabieg... Więc dla dzidzi bardzo niebezpieczne a w ciazy z takim bólem to ciężko.. Oczywiscie naczytalam się że może to być objaw ciąży więc zrobiłam test dziś 12dpo a 4 dni przed @ ale oczywiście negatyw... A już miałam na beta hcg pędzić :( No żyć się nie chce :(

Załączniki

• IMG_20180806_072248.png
    IMG_20180806_072248.png
    33,4 KB · Wyświetleń: 66
Coś jest nie tak :( po 1 zobaczcie ma mój wykres.. Coś jakby progesteron szalał :( po 2 od 3 dni tak strasznie bolą mnie ledzwia/krzyża że ledwo funkcjonuje nie wiem od czego po prostu z dnia na dzień... a kiedyś x lat temu miałam robione blokady że względu na przepukliny i dyskopatie więc jeśli się to odnowilo czeka mnie seria badań rezonansem i zabieg... Więc dla dzidzi bardzo niebezpieczne a w ciazy z takim bólem to ciężko.. Oczywiscie naczytalam się że może to być objaw ciąży więc zrobiłam test dziś 12dpo a 4 dni przed @ ale oczywiście negatyw... A już miałam na beta hcg pędzić :( No żyć się nie chce :(

A już jesteś po owu? Bo nie widzę znacznego skoku temp. na owu [emoji848]

U nas dziś chłodniej znacznie [emoji173]️ cudownie tak odpocząć od tego upału! Szkoda, że od jutra powrót tych dni po ponad 30 stopni [emoji24][emoji24][emoji24]

A już jesteś po owu? Bo nie widzę znacznego skoku temp. na owu [emoji848]

U nas dziś chłodniej znacznie [emoji173]️ cudownie tak odpocząć od tego upału! Szkoda, że od jutra powrót tych dni po ponad 30 stopni [emoji24][emoji24][emoji24]
Teoretycznie owu było w 15dc a w rzeczywistości sama już nie wiem..z drugiej strony jak miałam 2 dniowy spadek strasznie źle się czułam jak na grypę bolało mnie podburzsze no i mąż stwierdził że mam inny biust.. . Może jednak iść na betę.. Ale po co skoro testy negatywne...

reklama
Zrobiłam dziś 2 testy jeden o czułości 20 drugi 25..tyle że pierwszy wygląda dziwnie i to po chwili się taki zrobił dlatego zrobiłam drugi ale nie z pierwszego moczu i sama nie wiem.. Pewnie ten 1 zalany

Załączniki

• IMG_20180806_073933.jpg
    IMG_20180806_073933.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 92
Do góry