reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

szczypiorkowa, bo córka mówiła o Waszej czwartej pociesze. Przecież będzie brat. Dziecko wie, co mówi :)

O to to! Przecież Cyganka powiedziała, że następny syn będzie [emoji173]️

Swoją drogą: mijałam dziś swojego byłego faceta - urodziła mu się córka!!!!!!!! [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

reklama
O to to! Przecież Cyganka powiedziała, że następny syn będzie [emoji173]️

Swoją drogą: mijałam dziś swojego byłego faceta - urodziła mu się córka!!!!!!!! [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

Moi ex mają same córki hahaha hahaha :D przysięgam ja porostu jestem 'skazsna' na wszechobecny babiniec ehhh

Ale za to mój mąż dziś zachowały się śmieszneie :D haha na we imprezie oczywisxie były docinki a gdzie chłopak its na co on w końcu niewiele myśląc wstał przy stole wziął młodszą na ręce i wypalił :
"No to ku#a jakzescie tacy mądrzy , to proszę sobie zrobić hartricka i zmajstowac 3 dziopki! Mało tego, mają być tak ładne jak nasze! No który ? "

Hahaha myślałam że padnę :D on baaaaardzo rzadko klnie, mama prawie sie opluka jedzeniem a tata swietrszil że ma rację :D temat zamknięty a ja dumna jak cholera :D

A ci sie stało??
@kredkaczarma testuj!
Coś jest nie tak :( po 1 zobaczcie ma mój wykres.. Coś jakby progesteron szalał :( po 2 od 3 dni tak strasznie bolą mnie ledzwia/krzyża że ledwo funkcjonuje nie wiem od czego po prostu z dnia na dzień... a kiedyś x lat temu miałam robione blokady że względu na przepukliny i dyskopatie więc jeśli się to odnowilo czeka mnie seria badań rezonansem i zabieg... Więc dla dzidzi bardzo niebezpieczne a w ciazy z takim bólem to ciężko.. Oczywiscie naczytalam się że może to być objaw ciąży więc zrobiłam test dziś 12dpo a 4 dni przed @ ale oczywiście negatyw... A już miałam na beta hcg pędzić :( No żyć się nie chce :(

Załączniki

• IMG_20180806_072248.png
    IMG_20180806_072248.png
    33,4 KB · Wyświetleń: 63
Coś jest nie tak :( po 1 zobaczcie ma mój wykres.. Coś jakby progesteron szalał :( po 2 od 3 dni tak strasznie bolą mnie ledzwia/krzyża że ledwo funkcjonuje nie wiem od czego po prostu z dnia na dzień... a kiedyś x lat temu miałam robione blokady że względu na przepukliny i dyskopatie więc jeśli się to odnowilo czeka mnie seria badań rezonansem i zabieg... Więc dla dzidzi bardzo niebezpieczne a w ciazy z takim bólem to ciężko.. Oczywiscie naczytalam się że może to być objaw ciąży więc zrobiłam test dziś 12dpo a 4 dni przed @ ale oczywiście negatyw... A już miałam na beta hcg pędzić :( No żyć się nie chce :(

A już jesteś po owu? Bo nie widzę znacznego skoku temp. na owu [emoji848]

U nas dziś chłodniej znacznie [emoji173]️ cudownie tak odpocząć od tego upału! Szkoda, że od jutra powrót tych dni po ponad 30 stopni [emoji24][emoji24][emoji24]

A już jesteś po owu? Bo nie widzę znacznego skoku temp. na owu [emoji848]

U nas dziś chłodniej znacznie [emoji173]️ cudownie tak odpocząć od tego upału! Szkoda, że od jutra powrót tych dni po ponad 30 stopni [emoji24][emoji24][emoji24]
Teoretycznie owu było w 15dc a w rzeczywistości sama już nie wiem..z drugiej strony jak miałam 2 dniowy spadek strasznie źle się czułam jak na grypę bolało mnie podburzsze no i mąż stwierdził że mam inny biust.. . Może jednak iść na betę.. Ale po co skoro testy negatywne...

reklama
Zrobiłam dziś 2 testy jeden o czułości 20 drugi 25..tyle że pierwszy wygląda dziwnie i to po chwili się taki zrobił dlatego zrobiłam drugi ale nie z pierwszego moczu i sama nie wiem.. Pewnie ten 1 zalany

Załączniki

• IMG_20180806_073933.jpg
    IMG_20180806_073933.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 88
Do góry