reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja już od dwóch dni nawet spoko się czułam, oglądałam ciuszki dla chłopca itp aż weszłam na fb i moja znajoma po dwóch synach ma córkę i wkleiła zdjęcie małej ( serio
Śliczna ) z napisem „ moje spełnione marzenie moja wyśniona królewna „ i trochę mnie tak ukulo. Zapytałam się jej jaki ma przepis na dziewczynkę to mówi ze po prostu o niej bardzo marzyła. Ah gdyby tak za marzenia dawali .....;)
Ja przestałam obserwować na insta mamy co mają małe córeczki. Jakoś nie mogę patrzeć na te małe królewny, bo czuje narazie kłucie w sercu...

reklama
Na insta tez przestaje obserwac mamy córki gorzej z realnymi znajomymi hihi

A swoją droga na insta trafiłam na profil kobiety która miała wpisane ze ma
Synka
Synka
Córka (*)
Syn
Syn

I tak mnie w sercu zakuło strasznie ze jej ta córeczka umarła i nie wróciła do niej spowrotem na Ziemski świat ze się poryczalam....

O matko straszne :(

Mnie też wkur**** ją nawet matki z córkami - takimi noworodkami zwłaszcza jak to się chwalą i rozpływają itp... [emoji24][emoji24][emoji24] noszzz kur***a a ja pewnie znów wyląduje w świecie aut i lego...

Na insta tez przestaje obserwac mamy córki gorzej z realnymi znajomymi hihi

A swoją droga na insta trafiłam na profil kobiety która miała wpisane ze ma
Synka
Synka
Córka (*)
Syn
Syn

I tak mnie w sercu zakuło strasznie ze jej ta córeczka umarła i nie wróciła do niej spowrotem na Ziemski świat ze się poryczalam....
Straszna historia, biedna kobieta nie wyobrażam sobie co musiała czuć :(

Mihasiaaa przepraszam jeśli wpedzilam cię w doła... Nie potrzebnie wypaliłam z tym nubem.
Nie smuc się, skoro jest nadal szansa! Trzeba wierzyć [emoji1307]

Martoosia004 nie zależy mi żeby szybko zajść, tylko żeby córka była ;) ale wiem że to nie takie proste i co ma być to będzie....
Marzy mi się ten brokat i tutu, lalki, kręcenie loczków itp:)

Przyznam szczerze że ja się wkręciłam w tego Jonasa i jak owu wypada mi w męskim znaku to odpuszczam starania...chcę mieć pewność że zrobiłam wszystko żeby tą dziewuszkę mieć. A co będzie to już wola nieba;)

Przyznam szczerze że ja się wkręciłam w tego Jonasa i jak owu wypada mi w męskim znaku to odpuszczam starania...chcę mieć pewność że zrobiłam wszystko żeby tą dziewuszkę mieć. A co będzie to już wola nieba;)
Ja się bardzo nad tym zastanawiam. Bo z jednej strony bardzo bym chciała zajść już tym cyklu, ale właśnie z drugiej, ta pewność, że zrobiło się na maksa wszystko mnie korci... Bo przecież potem "a nóż mogłam poczekać" nie da mi spokoju... A M. i ja teraz nie bierzemy LR, bo nie mamy kasy już by kupić takie op. za 70 zł... Teraz jak się okazało, mój M. dość nieregularnie bierze swoje porcje tabsów, bo mu się zapomina... wrrrr! No rozszarpać to mało.

reklama
Mihasiaaa przepraszam jeśli wpedzilam cię w doła... Nie potrzebnie wypaliłam z tym nubem.
Nie smuc się, skoro jest nadal szansa! Trzeba wierzyć [emoji1307]
Nie no co Ty! Ja od początku czułam, ze to chłopiec, a wczorajsza wizyta i Twoje stwierdzenie o nubie tylko mnie w tym przekonaniu utwierdziło. Nie zmienię rzeczywistości, poplacze kilka dni mężowi i pokocham synka całym sercem!

Do góry