reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Grabcia123 a który dpo?
Co to za testy? Kup jakieś dobre, mord test, pink super czuły czy doz strumieniowy, on ponoć nie zakłamuja, nie maja cieni i ładnie szybko wyłapują bhcg.

Na tym lewym cos sie mieni, ale w tych pudełkach to średnio widać, wiec sama zdecyduj czy testy czy beta. Z testami to rożnie może byc zależy jaka przenikalność do siuskow jest [emoji6]
I nie panikuj, strasznie przezywasz wiec to może totalnie rozwalić cykl. Także wiec tonujemy swoje reakcje emocjonalne [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]
I kto to mówi??? Sama mam z tym problem [emoji30][emoji24]

@leeleeth dziś 12dpo 4 dni do @ testy różnych firm. Nawet nie to że panikuje ale jutro mogę zrobić rtg a boję się że w razie czego bym zaszkodziła maleństwu.. Prawy Teraz całkiem inaczej wygląda... Z synkiem testy wyszły tydzień po spodziewanej @

@leeleeth dziś 12dpo 4 dni do @ testy różnych firm. Nawet nie to że panikuje ale jutro mogę zrobić rtg a boję się że w razie czego bym zaszkodziła maleństwu.. Prawy Teraz całkiem inaczej wygląda... Z synkiem testy wyszły tydzień po spodziewanej @

U mnie tez późno wychodzą idz na betę to na bank będzie wiadomo
Bo skoro rtg to nie ma co ryzykować [emoji55]

Grabciu zrób będę.
Ogólnie trzeba wyluowac. Ja nie zaszłabym w życiu gdybym miała analizować wszystko. Wiem bo przy drugiej ciąży była masakra i zaszłam dopiero jak wyluzowałam i szczerze nie pamiętałam nawet daty ostatniej miesiączki.

Teraz zaszłam bo pojechaliśmy na wakacje i tez nie liczyłam dni dpo itp dopiero później zaczęłam zie interesować. Wiem ze to nie takie proste ale musimy odblokować psychikę.

A ja się wkurzyłam bo dostałam skierowanie na prenatalne zadzwoniłam i wcisnęła mnie do kogoś. Ok tylko patrzę a kobieta zero opinii i ma przed nazwiskiem lek a inni doktor nauk....
Ja nie wiem czy taki ktoś jest kompetentny by wykonać badania prenatalne. Nie ma jej w spisie lekarzy z certyfikatem.

Umówiłam się na dodatkowe prenatalne prywatnie. Ale boje się ze za dużo naświetlenia

Też w 4dpo już miałam nadzieję, że jest ciąża. Niestety. Nie wyszło.

My w tym miesiącu postanowiliśmy bez spiny nie wkręcać sobie starań. Kupię LR, dokupię OLE dla M. i szyszkę chmielu i tak na serio zaczniemy we wrześniu jeśli teraz nie wypali. Poza tym 22.08 mam wizyte u gina więc sprawdziłabym wszystko przed ciąża na spokojnie.

Zrobiłam kobietki betę wyniki popołudniu.. No może infekcje mam bo poprostu śluz mnie zalewa.. Za dużo tego na raz.. Ale wiecie co może to znak żeby odpuścić :)

reklama
Do góry