reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@szczypiorkowa no właśnie myślę, że akurat się w tym nie myli. Ona ma jakiś taki "dar" czym wkurza wszystkich, ale jej przepowiednie się często sprawdzają. Dziopka jak nic ;)
@Miciur-ka staraliśmy się 12 h po pozytywnym teście i po 24 h poprawka także nie wiem co z tego wyjdzie :D

@szczypiorkowa no właśnie myślę, że akurat się w tym nie myli. Ona ma jakiś taki "dar" czym wkurza wszystkich, ale jej przepowiednie się często sprawdzają. Dziopka jak nic ;)
@Miciur-ka staraliśmy się 12 h po pozytywnym teście i po 24 h poprawka także nie wiem co z tego wyjdzie :D

Zatem staliście ilealnie na chłopca :)
My tez przy 3ciej hahaha :D u was to drugie dziecko prawda ? To do 3 razy sztuka :D
Weź się jej zapytaj co ją będę mieć :D tak dla jaj, że mamy 2 córki i staranie było o 3ciego syna - ciekawe co powie ;)

WAZNE! dziewczyny! Byłam na wizycie w pt prywatnie u lekarza na USG itd i czekam w poczekalni, przedemna była dziewczyna która przyszła co prawda tylko po L4 ale ona do 8 max miała stwierdzana dziewczynkę (!!!) I na ostatniej wizycie w wł 8smym msc - CHLOPAK! u tego lekarza ci ja chodzę, i ten lekarz naprawde nie ma pojęcia co się stało :D hahaha to co? Nadzieja jednak umiera ostatnia do dnia porodu ?:D haha

Zatem staliście ilealnie na chłopca :)
My tez przy 3ciej hahaha :D u was to drugie dziecko prawda ? To do 3 razy sztuka :D
Weź się jej zapytaj co ją będę mieć :D tak dla jaj, że mamy 2 córki i staranie było o 3ciego syna - ciekawe co powie ;)

WAZNE! dziewczyny! Byłam na wizycie w pt prywatnie u lekarza na USG itd i czekam w poczekalni, przedemna była dziewczyna która przyszła co prawda tylko po L4 ale ona do 8 max miała stwierdzana dziewczynkę (!!!) I na ostatniej wizycie w wł 8smym msc - CHLOPAK! u tego lekarza ci ja chodzę, i ten lekarz naprawde nie ma pojęcia co się stało :D hahaha to co? Nadzieja jednak umiera ostatnia do dnia porodu ?:D haha

Omg! Współczuje jej[emoji23] w sensie że tak późno sie dowiedziała o zmianie plci.
Ale faktycznie ostatecznie i tak dowiemy się na porodówce :)

Hej dziewczyny :-) u mnie też dzisiaj 1dc, ale bardzo się nie nastawiałam na ten cykl :-)
Napisze mi któraś o co chodzi z tym cut off, lukrecją, OLE i króliczkami?
Chętnie poczytam o nowościach w staraniach o konkretną płeć :-)

Omg! Współczuje jej[emoji23] w sensie że tak późno sie dowiedziała o zmianie plci.
Ale faktycznie ostatecznie i tak dowiemy się na porodówce :)

Ona mówiła że przez tydzień najpierw płakała , potem się cieszyła a ostatecznie przyjęła do wiadomości po 2 tyg jakoś :D
Powiem Ci że sama nie wiem jakbym zareagowała na taką wiadomość... :)

reklama
Do góry