reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Leeleeth-faktyko cos tam sie swieci :), po cichu gratuluję i trzymam kciuki za 2 grube krechy i oczywiscie brokat :) , w sumie chyba szybko ci sie udalo mialas chyba z miesiac przerwy tak? Jak to bylo :)? hehe

Leeleeth-faktyko cos tam sie swieci :), po cichu gratuluję i trzymam kciuki za 2 grube krechy i oczywiscie brokat :) , w sumie chyba szybko ci sie udalo mialas chyba z miesiac przerwy tak? Jak to bylo :)? hehe

Cos tam jest, nie wypatrywałam na sile [emoji6]
Zobaczymy, bo te cienie to takie zdradliwe są. Ta temp słabo wyglada ale może będzie dobrze [emoji6]

Miałam dwa cykle przerwy, w jednym brałam tylko inofem, vitex i kwas foliowy, w drugim w fl dodatkowo progesteron. Teraz tez progesteron brałam i tak sobie myśle, ze może on mi tak trzymał równo ta temp?
Jakiś 80% miałam [emoji23]

Aaa i acard biorę na zastoje w nogach [emoji6]

Tak widze ze cut off masz 2-2.5 dnia :), czulas owu? Oby ci sie udalo !!

Owu czułam idealnie [emoji16]
Wiec jak seksy miałam o 23 to owy było 21 już minut nie zapisywałam bo pół godziny w ta czy w ta to żadna różnica [emoji6]
Ale tez pasków owu szło sporo [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]
U mnie jeden na dzień nie dawał rady, w życiu nie wyznaczyłbym owu. Zaczynam od dwóch, po trzech dniach mam trzy a przy pierwszym piku cztery...
I dopiero wtedy idealnie widać kiedy owu [emoji6] i może jechać z metoda baby dust [emoji854]

wpadlam na chwilę później poczytam...
@leeleeth trzymam ogromne kciuki!!!!
A u nas albo owu była ale testy niewylapaly piki lh albo dopiero będzie.. Albo wcale... Patrząc po temp można sądzić że była 2 dni temu będziemy widzieć dalej..

Leeleeth- napewno mial cos progesteron do twojej temp :) , no tak z wykresu ci cut off policzyłam:), czyli przerwa działa cuda heh,mam nadzieje ze wyjda grube krechy i nie będzie watpliwosci! [emoji1]

Ja zawsze robie minimum dwa a na płpdny tydzien 3 , a jak juz widze ze ciemnieją to 4 :),

Powodzonka!

Grabcia-mierz temp nie ukryje sie owu, a ile paskow lh robisz? Moze za malo na dzien?

Leeleeth- napewno mial cos progesteron do twojej temp :) , no tak z wykresu ci cut off policzyłam:), czyli przerwa działa cuda heh,mam nadzieje ze wyjda grube krechy i nie będzie watpliwosci! [emoji1]

Ja zawsze robie minimum dwa a na płpdny tydzien 3 , a jak juz widze ze ciemnieją to 4 :),

Powodzonka!

Grabcia-mierz temp nie ukryje sie owu, a ile paskow lh robisz? Moze za malo na dzien?

Od kad wszystko się uregulowalo od 10dc robiłam po 2 a w okolicach 15-17dc po 3..w 16dc zawsze około 17.00 wychodził pozytyw i zawsze szczyt sluzowy a w 17dc o 11 rano już był negatyw i duży spadek temp... . Teraz pozytywu brak. Pokazują się 2 kreseczki raz ciemniejsze raz jaśniejsze ale nie jest to 100%pozytyw a wykres wygląda tak

Załączniki

• IMG_20180728_205247.png
    IMG_20180728_205247.png
    51,3 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Do góry