reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Leeleeth-faktyko cos tam sie swieci :), po cichu gratuluję i trzymam kciuki za 2 grube krechy i oczywiscie brokat :) , w sumie chyba szybko ci sie udalo mialas chyba z miesiac przerwy tak? Jak to bylo :)? hehe

Leeleeth-faktyko cos tam sie swieci :), po cichu gratuluję i trzymam kciuki za 2 grube krechy i oczywiscie brokat :) , w sumie chyba szybko ci sie udalo mialas chyba z miesiac przerwy tak? Jak to bylo :)? hehe

Cos tam jest, nie wypatrywałam na sile [emoji6]
Zobaczymy, bo te cienie to takie zdradliwe są. Ta temp słabo wyglada ale może będzie dobrze [emoji6]

Miałam dwa cykle przerwy, w jednym brałam tylko inofem, vitex i kwas foliowy, w drugim w fl dodatkowo progesteron. Teraz tez progesteron brałam i tak sobie myśle, ze może on mi tak trzymał równo ta temp?
Jakiś 80% miałam [emoji23]

Aaa i acard biorę na zastoje w nogach [emoji6]

Tak widze ze cut off masz 2-2.5 dnia :), czulas owu? Oby ci sie udalo !!

Owu czułam idealnie [emoji16]
Wiec jak seksy miałam o 23 to owy było 21 już minut nie zapisywałam bo pół godziny w ta czy w ta to żadna różnica [emoji6]
Ale tez pasków owu szło sporo [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]
U mnie jeden na dzień nie dawał rady, w życiu nie wyznaczyłbym owu. Zaczynam od dwóch, po trzech dniach mam trzy a przy pierwszym piku cztery...
I dopiero wtedy idealnie widać kiedy owu [emoji6] i może jechać z metoda baby dust [emoji854]

wpadlam na chwilę później poczytam...
@leeleeth trzymam ogromne kciuki!!!!
A u nas albo owu była ale testy niewylapaly piki lh albo dopiero będzie.. Albo wcale... Patrząc po temp można sądzić że była 2 dni temu będziemy widzieć dalej..

Leeleeth- napewno mial cos progesteron do twojej temp :) , no tak z wykresu ci cut off policzyłam:), czyli przerwa działa cuda heh,mam nadzieje ze wyjda grube krechy i nie będzie watpliwosci! [emoji1]

Ja zawsze robie minimum dwa a na płpdny tydzien 3 , a jak juz widze ze ciemnieją to 4 :),

Powodzonka!

Grabcia-mierz temp nie ukryje sie owu, a ile paskow lh robisz? Moze za malo na dzien?

Leeleeth- napewno mial cos progesteron do twojej temp :) , no tak z wykresu ci cut off policzyłam:), czyli przerwa działa cuda heh,mam nadzieje ze wyjda grube krechy i nie będzie watpliwosci! [emoji1]

Ja zawsze robie minimum dwa a na płpdny tydzien 3 , a jak juz widze ze ciemnieją to 4 :),

Powodzonka!

Grabcia-mierz temp nie ukryje sie owu, a ile paskow lh robisz? Moze za malo na dzien?

Od kad wszystko się uregulowalo od 10dc robiłam po 2 a w okolicach 15-17dc po 3..w 16dc zawsze około 17.00 wychodził pozytyw i zawsze szczyt sluzowy a w 17dc o 11 rano już był negatyw i duży spadek temp... . Teraz pozytywu brak. Pokazują się 2 kreseczki raz ciemniejsze raz jaśniejsze ale nie jest to 100%pozytyw a wykres wygląda tak

Załączniki

• IMG_20180728_205247.png
    IMG_20180728_205247.png
    51,3 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Do góry