reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Luisa2018 trzymamy :)
Wiecie dziewczyny jeśli sprawdzi się to ze owu była dzień przed <3 to Oznacza że u nas trzeba w sama owu celowac bo nawet dzień przed nie wychodzi...

Więc teoretycznie tylko w chlopca... Ehh a u nas bez znaczenia czy przed czy w owu czy po czy kiedy i tak wychodzą dziopki - nie pozostaje nam nic innego jak zacząć się wymieniać mezamj na forum :D

Więc teoretycznie tylko w chlopca... Ehh a u nas bez znaczenia czy przed czy w owu czy po czy kiedy i tak wychodzą dziopki - nie pozostaje nam nic innego jak zacząć się wymieniać mezamj na forum :D
No u nas niby 4 dni po ale nisko temp.. Więc sprawa jasna.. A co do płci już mi nie zależy bo jak widać nie jest mi dane planowanie alesama walka o to żeby było dzieciątko
Dziewczyny chyba że któraś z was miała nisko temp a mimo to udało się?

Ostatnia edycja:
Zatem staliście ilealnie na chłopca :)
My tez przy 3ciej hahaha :D u was to drugie dziecko prawda ? To do 3 razy sztuka :D
Weź się jej zapytaj co ją będę mieć :D tak dla jaj, że mamy 2 córki i staranie było o 3ciego syna - ciekawe co powie ;)

WAZNE! dziewczyny! Byłam na wizycie w pt prywatnie u lekarza na USG itd i czekam w poczekalni, przedemna była dziewczyna która przyszła co prawda tylko po L4 ale ona do 8 max miała stwierdzana dziewczynkę (!!!) I na ostatniej wizycie w wł 8smym msc - CHLOPAK! u tego lekarza ci ja chodzę, i ten lekarz naprawde nie ma pojęcia co się stało :D hahaha to co? Nadzieja jednak umiera ostatnia do dnia porodu ?:D haha
"Nadzieja umiera ostatnia" :D

Więc teoretycznie tylko w chlopca... Ehh a u nas bez znaczenia czy przed czy w owu czy po czy kiedy i tak wychodzą dziopki - nie pozostaje nam nic innego jak zacząć się wymieniać mezamj na forum [emoji1]

Hahahah która chce chłopca? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji16]
Ja biore dziewczynkowego tatusia [emoji23][emoji23][emoji23]

No u nas niby 4 dni po ale nisko temp.. Więc sprawa jasna.. A co do płci już mi nie zależy bo jak widać nie jest mi dane planowanie alesama walka o to żeby było dzieciątko
Dziewczyny chyba że któraś z was miała nisko temp a mimo to udało się?

U mnie po owu temp podniosła sie o dwie kreski, i cały czas nisko, a przed sama @ zaczęła spadać [emoji6] a jest Emilek

@Luisa2018 [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Omg! Współczuje jej[emoji23] w sensie że tak późno sie dowiedziała o zmianie plci.
Ale faktycznie ostatecznie i tak dowiemy się na porodówce :)
Ja przy pierwszym synu nie znałam płci do samego końca. Dopiero jak wyskoczył okazało się ze chłopiec,ale ja się wtedy na nic nie nastawiałam.
Teraz tez myślę nad tym aby oszczędzić sobie tej wiedzy, tylko najpierw muszę zajść, a to wcale nie łatwe. W środę termin@,czekam cierpliwie. Wczoraj miałam jakieś różowe planie nie i jak byliśmy w galeri to mi było co chwilę słabo i czułam podbrzusze. Dziś wszystko ok tylko cycki szczypią i nie dałam rady wypić kawy.
Oczywiście na nic się nie nakrecam bo opisane objawy mogą być przed @ oraz z upałów.
@leeleeth głową do góry,walczymy dalej. Wiem że każda porażka jest mega odczuwalna ale w końcu wszystkie będziemy tulić te różowe pieknoty.
@Luisa2018 oczywiście kciuki za pomyślność wizyty. I proszę nie stresować maleństwa bo wszystko będzie dobrze.

Ja przy pierwszym synu nie znałam płci do samego końca. Dopiero jak wyskoczył okazało się ze chłopiec,ale ja się wtedy na nic nie nastawiałam.
Teraz tez myślę nad tym aby oszczędzić sobie tej wiedzy, tylko najpierw muszę zajść, a to wcale nie łatwe. W środę termin@,czekam cierpliwie. Wczoraj miałam jakieś różowe planie nie i jak byliśmy w galeri to mi było co chwilę słabo i czułam podbrzusze. Dziś wszystko ok tylko cycki szczypią i nie dałam rady wypić kawy.
Oczywiście na nic się nie nakrecam bo opisane objawy mogą być przed @ oraz z upałów.
@leeleeth głową do góry,walczymy dalej. Wiem że każda porażka jest mega odczuwalna ale w końcu wszystkie będziemy tulić te różowe pieknoty.
@Luisa2018 oczywiście kciuki za pomyślność wizyty. I proszę nie stresować maleństwa bo wszystko będzie dobrze.

Tzn ona miała potwierdzana core przez USG , USG zwykle i USG 3d i każdy w udział core. A jakoś zaraz przed 8smym czy w 8smym msc - chłopak :D

Dziewczyny pytanie prywatne ale może ktoś odpisze i porównamy - otóż czy któryś z Waszych mężów miał zabieg ściągania jąder ? Zabieg / operacja - jak zwał tak zwał, w okresie raczej dziecięcym ?

Jakoś tydzień temu usłyszałam od znajomego lekarza z UK , że wł podczas takiego zabiegu w 90% można uszkodzić coś tak i wtedy jest selekcja naturalna jednej płci... Szukałam online ale nic takiego nie znalazłam. Taka nowość wzięłam przez pryzmat przymrozenoa oka ale jestem ciekawa... Mój mąż miał jak był dzieckiem, była obawa czy wogole będzie mógł mieć dzieci a ma same córki i tak sobie tylko głośno myślę - tylko tu na forum oczuwiscie ;)

reklama
Do góry