reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@leeleeth przykro mi :( nowy cykl nowe szanse. Przytulam :)

Mi teściowa dzisiaj powiedziała, że chociaż chciałabym chłopczyka to będzie dziewczynka. Więc pewnie ma rację, bo z niej jest czarownica... Ehhh co ma być to będzie byle byłoby zdrowe :)

Wiecie nie było by źle gdyby nie ten wczorajszy cień. Cos sobie już wkręciłam, ze sie udało i serducho mi pęka teraz [emoji22]

No nic. Czekam na owu. Teraz combo [emoji57] i czekamy na finały

Grabcia wyglada jakbys miala.dppiero co owulacje

Leeleth przytulam :* dasz rade !
No właśnie z temp wychodzi ze owu była dzień po naszych uniesieniach z mężem.. A z testów.. Codziennie jest druga kreseczka ale słabsza od kontrolnej...

@leeleeth będziemy obie się starać.. Tylko przez te zawirowania z owu nie wiem kiedy będzie @..planowo za 12 dni więc ty już będziesz zaczynać pewnie staranka :) ale damy radę obie!!!

Grabcia- wyglada jakby owu byla 26-27, ale jeszcze kilka pomiarow i bedziesz wiedziec :)

Justyna-e tam czarownica, lekarz ci prawde powie a zawsze jest 50/50 , ty chyba zrobilas metoda bdm? Dobrze pamietam?.24 i 48 h po najciemniejszym tescie.owu? Przypomnij jak.mozesz -no i będzie dobrze- a.co twoja twsciowa taka wredna jest ;)? Hehe

Leeleeth-uda sie !.zobaczysz moze troche olej testowanie i poczekaj az okres sie spozni albo chociaz zrob jeden tescik zawsze ten 1 dzien przed okresem , zeby sie wczesniej nie nakrecac? Wiem ze ciężko ale czasem trzeba troszke olac to i owo , lepiej i na duchu i mozna sie milo zaskoczyc ;) , nie łam sie i mysl jaki jest cel tej meczarni :* tule

reklama
Do góry