reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kobietki mogę was prosić o pomoc?! Jak wyznaczyć te linie pomocnicze na wykresie.. Bo np teraz chciałabym patrzyć czy temp mi spadnie poniżej lini tylko nie wiem jak ja wyznaczyc... Aplikacje mi nie wyznaczają.. A może mogłabym wrzucić zdjęcie wykresu i mi powiecie gdzie ona będzie??

Załączniki

• Screenshot_20180730-140616.png
    Screenshot_20180730-140616.png
    126,1 KB · Wyświetleń: 56
reklama
@szczypiorkowa12345 mój miał i ma samych chłopców [emoji23]
Kurde czyli może się zgadzać :/
Chodzi o to, że podczas takiej operacji facet może 'utracic' zdolność płodzenia innej płci niż jedną konkretna. Więc u nas np będą same dziewczynki, mąż mojej szwagierki też po takiej operacji, mąż mojej kuzynki też ale u nich sami chłopcy więc 'stracili' dziewczynki ? Jakkolwiek to brzmi ...

Ktoś jeszcze ?

Kurde czyli może się zgadzać :/
Chodzi o to, że podczas takiej operacji facet może 'utracic' zdolność płodzenia innej płci niż jedną konkretna. Więc u nas np będą same dziewczynki, mąż mojej szwagierki też po takiej operacji, mąż mojej kuzynki też ale u nich sami chłopcy więc 'stracili' dziewczynki ? Jakkolwiek to brzmi ...

Ktoś jeszcze ?

Ale kuzyn męża tez miał, i to oba jajca sprowadzane i ma mieszane towarzystwo wiec pewnie jak zwykle zależy jak leży

Hej wszystko dobrze :) widziałam serduszko. Teoche mały jest mój bobas bo 7t5d a z om 9tydzien ale miałam pozna owu , może data zagnieżdżenia tez ma znaczenie no i się nazbierało. Krwiak dalej jest ale nie powiększa się ani nic. Mam się umówić na prenatalne po 20.08:)

Hej wszystko dobrze :) widziałam serduszko. Teoche mały jest mój bobas bo 7t5d a z om 9tydzien ale miałam pozna owu , może data zagnieżdżenia tez ma znaczenie no i się nazbierało. Krwiak dalej jest ale nie powiększa się ani nic. Mam się umówić na prenatalne po 20.08:)
No to super, może dziewczynka, one są mniejsze niż chłopcy. Ja mam wizytę w piątek, też jestem cała w stresie...

Przyszły moje suple.
Mam już SP i OLE. Musze dokupić jeszcze lukrecję, bo jak na złość sie skończyła akurat [emoji36]

Robie mojemu combo 2xLR 2xOLE i 2xSP plus 1xkwas foliowy i 1x magne B6

reklama
Do góry