szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
Ejjjj no nie tak miało byćNie zdążyłam [emoji17]
Witam sie w 1dc i zaczynam 7cs
Idę sobi popłakać w kat, potem sie odezwę
ALE kojemy cykl to kolejna szansa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ejjjj no nie tak miało byćNie zdążyłam [emoji17]
Witam sie w 1dc i zaczynam 7cs
Idę sobi popłakać w kat, potem sie odezwę
Ejjjj no nie tak miało być
ALE kojemy cykl to kolejna szansa
@szczypiorkowa no właśnie myślę, że akurat się w tym nie myli. Ona ma jakiś taki "dar" czym wkurza wszystkich, ale jej przepowiednie się często sprawdzają. Dziopka jak nic
@Miciur-ka staraliśmy się 12 h po pozytywnym teście i po 24 h poprawka także nie wiem co z tego wyjdzie
Zatem staliście ilealnie na chłopca
My tez przy 3ciej hahaha u was to drugie dziecko prawda ? To do 3 razy sztuka
Weź się jej zapytaj co ją będę mieć tak dla jaj, że mamy 2 córki i staranie było o 3ciego syna - ciekawe co powie
WAZNE! dziewczyny! Byłam na wizycie w pt prywatnie u lekarza na USG itd i czekam w poczekalni, przedemna była dziewczyna która przyszła co prawda tylko po L4 ale ona do 8 max miała stwierdzana dziewczynkę (!!!) I na ostatniej wizycie w wł 8smym msc - CHLOPAK! u tego lekarza ci ja chodzę, i ten lekarz naprawde nie ma pojęcia co się stało hahaha to co? Nadzieja jednak umiera ostatnia do dnia porodu ? haha
Omg! Współczuje jej[emoji23] w sensie że tak późno sie dowiedziała o zmianie plci.
Ale faktycznie ostatecznie i tak dowiemy się na porodówce
Trzymam mocno kciuki [emoji110]Proszę dziś kciuki o 14 dziewczyny. Bardzo się stresuje :/