reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@szczypiorkowa no właśnie myślę, że akurat się w tym nie myli. Ona ma jakiś taki "dar" czym wkurza wszystkich, ale jej przepowiednie się często sprawdzają. Dziopka jak nic ;)
@Miciur-ka staraliśmy się 12 h po pozytywnym teście i po 24 h poprawka także nie wiem co z tego wyjdzie :D

@szczypiorkowa no właśnie myślę, że akurat się w tym nie myli. Ona ma jakiś taki "dar" czym wkurza wszystkich, ale jej przepowiednie się często sprawdzają. Dziopka jak nic ;)
@Miciur-ka staraliśmy się 12 h po pozytywnym teście i po 24 h poprawka także nie wiem co z tego wyjdzie :D

Zatem staliście ilealnie na chłopca :)
My tez przy 3ciej hahaha :D u was to drugie dziecko prawda ? To do 3 razy sztuka :D
Weź się jej zapytaj co ją będę mieć :D tak dla jaj, że mamy 2 córki i staranie było o 3ciego syna - ciekawe co powie ;)

WAZNE! dziewczyny! Byłam na wizycie w pt prywatnie u lekarza na USG itd i czekam w poczekalni, przedemna była dziewczyna która przyszła co prawda tylko po L4 ale ona do 8 max miała stwierdzana dziewczynkę (!!!) I na ostatniej wizycie w wł 8smym msc - CHLOPAK! u tego lekarza ci ja chodzę, i ten lekarz naprawde nie ma pojęcia co się stało :D hahaha to co? Nadzieja jednak umiera ostatnia do dnia porodu ?:D haha

Zatem staliście ilealnie na chłopca :)
My tez przy 3ciej hahaha :D u was to drugie dziecko prawda ? To do 3 razy sztuka :D
Weź się jej zapytaj co ją będę mieć :D tak dla jaj, że mamy 2 córki i staranie było o 3ciego syna - ciekawe co powie ;)

WAZNE! dziewczyny! Byłam na wizycie w pt prywatnie u lekarza na USG itd i czekam w poczekalni, przedemna była dziewczyna która przyszła co prawda tylko po L4 ale ona do 8 max miała stwierdzana dziewczynkę (!!!) I na ostatniej wizycie w wł 8smym msc - CHLOPAK! u tego lekarza ci ja chodzę, i ten lekarz naprawde nie ma pojęcia co się stało :D hahaha to co? Nadzieja jednak umiera ostatnia do dnia porodu ?:D haha

Omg! Współczuje jej[emoji23] w sensie że tak późno sie dowiedziała o zmianie plci.
Ale faktycznie ostatecznie i tak dowiemy się na porodówce :)

Hej dziewczyny :-) u mnie też dzisiaj 1dc, ale bardzo się nie nastawiałam na ten cykl :-)
Napisze mi któraś o co chodzi z tym cut off, lukrecją, OLE i króliczkami?
Chętnie poczytam o nowościach w staraniach o konkretną płeć :-)

Omg! Współczuje jej[emoji23] w sensie że tak późno sie dowiedziała o zmianie plci.
Ale faktycznie ostatecznie i tak dowiemy się na porodówce :)

Ona mówiła że przez tydzień najpierw płakała , potem się cieszyła a ostatecznie przyjęła do wiadomości po 2 tyg jakoś :D
Powiem Ci że sama nie wiem jakbym zareagowała na taką wiadomość... :)

reklama
Do góry