reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kurczę test zrobiłam i biel nad biela. Ajjjjjjj lekki zawód ale to nic. Lecimy dalej :-) miłego dnia:-)
A Ty przypadkiem nie za wcześnie zatestowałaś? Miałaś 27...?
Lekki zawód jest zawsze.
U mnie coś w tym cyklu popiepszone. Chyba nie miałam owulacji. Przynajmniej nic na to nie wskazywało :(
Zaczyna mnie męczyć to wszystko. Nam wrażenie że im bardziej chcę wszystko ogarnąć tym większe g... wychodzi :(

reklama
Mihasia-wyjdzie w praniu , zdrowa dzidzia najwazniejsze,

Alkihisa- to w 11 tyg mowil plec szok , przeciez to za szybko, no to tez masz widze kwiatki ze zdrowiem, ale super ze jest dziewczynka i będzie parka, to ile mialas abstynencji ? 14 dni ? Od samego okresu az do 14dc?

Maziajka-sama słodycz! Wszystkiego Dobrego dla Jagódki !

Belle-u mnie to samo, nic nawet nie wiem czy owu bylo, nic nie czulam ale w sumie nawet sie nie skupilam.nad tym ,

@Miciur-ka tak 14dni a nawet i więcej bo przed okresem też się nie przytulaliśmy ale tego już nie pamiętam a w kalendarzyku nie zaznaczyłam kiedy ostatni raz było zaczęliśmy od 14dc jak test pozytywny wyszedł owu ale nie to że taki plan był ale mąż grudzień ma ciężki w pracy i dwa tyg non stop pracuje po 12h od połowy do Wigilii i nie miał sił już na amory :). Drugi dzień świąt bożego narodzenia wyszedł mi test pozytywny i od tego dnia zaczęliśmy

Ostatnia edycja:
Mihasia-wyjdzie w praniu , zdrowa dzidzia najwazniejsze,

Alkihisa- to w 11 tyg mowil plec szok , przeciez to za szybko, no to tez masz widze kwiatki ze zdrowiem, ale super ze jest dziewczynka i będzie parka, to ile mialas abstynencji ? 14 dni ? Od samego okresu az do 14dc?

Maziajka-sama słodycz! Wszystkiego Dobrego dla Jagódki !

Belle-u mnie to samo, nic nawet nie wiem czy owu bylo, nic nie czulam ale w sumie nawet sie nie skupilam.nad tym ,
Pewnie zdrowa dzidzia najwazniejsza, jak na razie statystyki mamy kiepskie dziewczyny ;)

reklama
Ja też nie wiem czy owu była. Skok temperatury był, ale męczy mnie alergia i nie wiem czy wierzyć w temp. Zawsze mam bardzo silny ból brzucha a tym razem byl mały i krótko, śluz nie pokrył się z bólem był 5 dni wczesniej. No sama nie wiem i za wczesnie zakończyliśmy króliczki. Jakies 7 dni przed owu ( jeśli wogole była).
Myślę że zażywanie lukrecji tak na mnie działa. Może mi się cykl wydłuży do tych "normalnych " 28 dni bo mam 24-25.
Dziś teść do moich dzieci mówił czy chcą siostrę. Tak mi się miło zrobiło że drzwi otwarte na 3 wnuczatko mają.

Do góry