martoosia04
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Wracam po wyjazdowym weekendzie. Super reset.
@ zakończona można szykować sie do testów owu i działamy [emoji173]️
@ zakończona można szykować sie do testów owu i działamy [emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Synek 5 lat kończy w lipcu.Córeczka ma mieć na imię AnielaAlkihisa- to super prezencik wam wyszedl z tych staran , a jak dasz coreczce na imie? Ile latek ma syn ?6? Ja mam dwoch chlopakow 5l i 1.5r .
Mihasiaa-pytalam posrod znajomych wiekszosc przed owu zrobilo corki no i z % ale nie tylko to sie liczy skoro w owu tez corki wychodza
Anija, belle ktory macie dc?
Nie przejmuj się. Ja póki nie staraliśmy się to trzymałam dietę jak święta teraz mi się zdarzy podjadac ale myślę że to się nic nie dzieje jak podjemyDziś 21 dzień cyklu. Testu ciążowe to niema co nawet robić
Nie wiem jak się przygotowac na nowy cykl. Dieta nam z mężem całkiem legła. On mięso przez parę razy zjadł, a ja znów chodzę i podjadam
Grabcia spokojnego wypoczynku. Nabieraj sił do dalszej walki.Mam nadzieję że tam gdzie jesteś masz dobrą pogodęCześć dziewczyny. My od wczoraj na wakacjach podczytuje was troszkę obiecuję że za tydzień wrócę do was pełna para..