reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Alkihisa- to super prezencik wam wyszedl z tych staran :), a jak dasz coreczce na imie? Ile latek ma syn ?6? Ja mam dwoch chlopakow 5l i 1.5r :).

Mihasiaa-pytalam posrod znajomych wiekszosc przed owu zrobilo corki no i z % ale nie tylko to sie liczy skoro w owu tez corki wychodza :)

Anija, belle ktory macie dc?

Alkihisa- to super prezencik wam wyszedl z tych staran :), a jak dasz coreczce na imie? Ile latek ma syn ?6? Ja mam dwoch chlopakow 5l i 1.5r :).

Mihasiaa-pytalam posrod znajomych wiekszosc przed owu zrobilo corki no i z % ale nie tylko to sie liczy skoro w owu tez corki wychodza :)

Anija, belle ktory macie dc?
Synek 5 lat kończy w lipcu.Córeczka ma mieć na imię Aniela

Dziś 21 dzień cyklu. Testu ciążowe to niema co nawet robić
Nie wiem jak się przygotowac na nowy cykl. Dieta nam z mężem całkiem legła. On mięso przez parę razy zjadł, a ja znów chodzę i podjadam :o

Dziś 21 dzień cyklu. Testu ciążowe to niema co nawet robić
Nie wiem jak się przygotowac na nowy cykl. Dieta nam z mężem całkiem legła. On mięso przez parę razy zjadł, a ja znów chodzę i podjadam :o
Nie przejmuj się. Ja póki nie staraliśmy się to trzymałam dietę jak święta teraz mi się zdarzy podjadac ale myślę że to się nic nie dzieje jak podjemy

reklama
Do góry