belle81
Fanka BB :)
Rozleniwiłaś się na wyjeździeA ja mam dziś taki senny dzień...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozleniwiłaś się na wyjeździeA ja mam dziś taki senny dzień...
No to ładnie fasolka rośnie Oby tak dalej.Byłam dzisiaj na dodatkowej wizycie u ginekolog, bo od soboty miałam plamienie. Było spowodowane chyba stosunkiem, ale do dzisiaj trwało także wolałam sprawdzić. Z dzidzia wszystko w porządku. Serduszko bije. W środę fasolka miała 2 mm, a dzisiaj już 6 mam już założona kartę ciąży. Dostałam prewencyjnie Duphaston i mam nakazana wstrzemiezliwosc
Rozleniwiłaś się na wyjeździe
A co u Ciebie? OpowiadajJustyna bardzo się cieszę, że wszystko jest dobrze. Uważaj na siebie i maleństwo
Belle, Anija trzymam kciuki za powodzenie, lada moment testujecie?
Maziajka, Jagódka śliczna!
Szczypiorkowa, jeszcze nie pogratulowałam Izabeli, jest piękna! A najważniejsze, że zdrowa!
Imama super, że napisałaś Nolan już duży chłopczyk!
Miciurka, fajnie, że jesteś z powrotem
Mihasia gratuluję Maleństwa. Niech rośnie zdrowo, a Ty odpoczywaj żeby z kosmówką było wszystko dobrze
Hmm,dwa dni to całkiem duże szanse są. Wręcz idealny odstęp dziewczynkowyBelle miło mi, że pytasz <3
u mnie 3dpo, także czekamy ale coś czuję, że nic z tego, bo mamy 2 dni odstępu, a to chyba za dużo przy osłabianiu nasienia.
Kiedy testujesz?
Hmm,dwa dni to całkiem duże szanse są. Wręcz idealny odstęp dziewczynkowy
Nie poddawaj się na starcie
Ja jak zwykle cierpliwie czekam do dnia @ czyli 6.07,ale z tego co czuje cykl bezowulacyjny więc szanse naprawdę marne. Ale jak to mówią "pożyjemy...