reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Byłam dzisiaj na dodatkowej wizycie u ginekolog, bo od soboty miałam plamienie. Było spowodowane chyba stosunkiem, ale do dzisiaj trwało także wolałam sprawdzić. Z dzidzia wszystko w porządku. Serduszko bije. W środę fasolka miała 2 mm, a dzisiaj już 6 :D mam już założona kartę ciąży. Dostałam prewencyjnie Duphaston i mam nakazana wstrzemiezliwosc :D

Byłam dzisiaj na dodatkowej wizycie u ginekolog, bo od soboty miałam plamienie. Było spowodowane chyba stosunkiem, ale do dzisiaj trwało także wolałam sprawdzić. Z dzidzia wszystko w porządku. Serduszko bije. W środę fasolka miała 2 mm, a dzisiaj już 6 :D mam już założona kartę ciąży. Dostałam prewencyjnie Duphaston i mam nakazana wstrzemiezliwosc :D
No to ładnie fasolka rośnie ;) Oby tak dalej.
Musisz uważać podczas igraszek bo tam jest teraz wszystko bardzo ukrwione i każde otarcie może powodować plamienie. Dobrze że sprawdziłaś u lekarza to jesteś spokojna że z dzidzią wszystko ok. Spokojnej ciąży ;)
A który już i Ciebie tc?

Justyna bardzo się cieszę, że wszystko jest dobrze. Uważaj na siebie i maleństwo :)

Belle, Anija trzymam kciuki za powodzenie, lada moment testujecie?

Maziajka, Jagódka śliczna!

Szczypiorkowa, jeszcze nie pogratulowałam Izabeli, jest piękna! A najważniejsze, że zdrowa!

Imama super, że napisałaś :) Nolan już duży chłopczyk!

Miciurka, fajnie, że jesteś z powrotem :D

Mihasia gratuluję Maleństwa. Niech rośnie zdrowo, a Ty odpoczywaj żeby z kosmówką było wszystko dobrze :)

Justyna bardzo się cieszę, że wszystko jest dobrze. Uważaj na siebie i maleństwo :)

Belle, Anija trzymam kciuki za powodzenie, lada moment testujecie?

Maziajka, Jagódka śliczna!

Szczypiorkowa, jeszcze nie pogratulowałam Izabeli, jest piękna! A najważniejsze, że zdrowa!

Imama super, że napisałaś :) Nolan już duży chłopczyk!

Miciurka, fajnie, że jesteś z powrotem :D

Mihasia gratuluję Maleństwa. Niech rośnie zdrowo, a Ty odpoczywaj żeby z kosmówką było wszystko dobrze :)
A co u Ciebie? Opowiadaj ;)

Belle miło mi, że pytasz <3
u mnie 3dpo, także czekamy ;) ale coś czuję, że nic z tego, bo mamy 2 dni odstępu, a to chyba za dużo przy osłabianiu nasienia.

Kiedy testujesz? :D

Belle miło mi, że pytasz <3
u mnie 3dpo, także czekamy ;) ale coś czuję, że nic z tego, bo mamy 2 dni odstępu, a to chyba za dużo przy osłabianiu nasienia.

Kiedy testujesz? :D
Hmm,dwa dni to całkiem duże szanse są. Wręcz idealny odstęp dziewczynkowy:)
Nie poddawaj się na starcie ;)
Ja jak zwykle cierpliwie czekam do dnia @ czyli 6.07,ale z tego co czuje cykl bezowulacyjny więc szanse naprawdę marne. Ale jak to mówią "pożyjemy... ;)

Hmm,dwa dni to całkiem duże szanse są. Wręcz idealny odstęp dziewczynkowy:)
Nie poddawaj się na starcie ;)
Ja jak zwykle cierpliwie czekam do dnia @ czyli 6.07,ale z tego co czuje cykl bezowulacyjny więc szanse naprawdę marne. Ale jak to mówią "pożyjemy... ;)

W poprzenich cyklach starankowych mieliśmy dzień przed owu i nie wychodziło, dlatego tak trochę wątpię w 2 dni przed ;)

Zgadzam się, pożyjemy... :D;)

Temp mierzysz? Testy owu robiłaś? Jak nie, to nie wiadomo czy bezowulacyjny ;)

reklama
Do góry