reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Byłam dzisiaj na dodatkowej wizycie u ginekolog, bo od soboty miałam plamienie. Było spowodowane chyba stosunkiem, ale do dzisiaj trwało także wolałam sprawdzić. Z dzidzia wszystko w porządku. Serduszko bije. W środę fasolka miała 2 mm, a dzisiaj już 6 :D mam już założona kartę ciąży. Dostałam prewencyjnie Duphaston i mam nakazana wstrzemiezliwosc :D

Byłam dzisiaj na dodatkowej wizycie u ginekolog, bo od soboty miałam plamienie. Było spowodowane chyba stosunkiem, ale do dzisiaj trwało także wolałam sprawdzić. Z dzidzia wszystko w porządku. Serduszko bije. W środę fasolka miała 2 mm, a dzisiaj już 6 :D mam już założona kartę ciąży. Dostałam prewencyjnie Duphaston i mam nakazana wstrzemiezliwosc :D
No to ładnie fasolka rośnie ;) Oby tak dalej.
Musisz uważać podczas igraszek bo tam jest teraz wszystko bardzo ukrwione i każde otarcie może powodować plamienie. Dobrze że sprawdziłaś u lekarza to jesteś spokojna że z dzidzią wszystko ok. Spokojnej ciąży ;)
A który już i Ciebie tc?

Justyna bardzo się cieszę, że wszystko jest dobrze. Uważaj na siebie i maleństwo :)

Belle, Anija trzymam kciuki za powodzenie, lada moment testujecie?

Maziajka, Jagódka śliczna!

Szczypiorkowa, jeszcze nie pogratulowałam Izabeli, jest piękna! A najważniejsze, że zdrowa!

Imama super, że napisałaś :) Nolan już duży chłopczyk!

Miciurka, fajnie, że jesteś z powrotem :D

Mihasia gratuluję Maleństwa. Niech rośnie zdrowo, a Ty odpoczywaj żeby z kosmówką było wszystko dobrze :)

Justyna bardzo się cieszę, że wszystko jest dobrze. Uważaj na siebie i maleństwo :)

Belle, Anija trzymam kciuki za powodzenie, lada moment testujecie?

Maziajka, Jagódka śliczna!

Szczypiorkowa, jeszcze nie pogratulowałam Izabeli, jest piękna! A najważniejsze, że zdrowa!

Imama super, że napisałaś :) Nolan już duży chłopczyk!

Miciurka, fajnie, że jesteś z powrotem :D

Mihasia gratuluję Maleństwa. Niech rośnie zdrowo, a Ty odpoczywaj żeby z kosmówką było wszystko dobrze :)
A co u Ciebie? Opowiadaj ;)

Belle miło mi, że pytasz <3
u mnie 3dpo, także czekamy ;) ale coś czuję, że nic z tego, bo mamy 2 dni odstępu, a to chyba za dużo przy osłabianiu nasienia.

Kiedy testujesz? :D

Belle miło mi, że pytasz <3
u mnie 3dpo, także czekamy ;) ale coś czuję, że nic z tego, bo mamy 2 dni odstępu, a to chyba za dużo przy osłabianiu nasienia.

Kiedy testujesz? :D
Hmm,dwa dni to całkiem duże szanse są. Wręcz idealny odstęp dziewczynkowy:)
Nie poddawaj się na starcie ;)
Ja jak zwykle cierpliwie czekam do dnia @ czyli 6.07,ale z tego co czuje cykl bezowulacyjny więc szanse naprawdę marne. Ale jak to mówią "pożyjemy... ;)

Hmm,dwa dni to całkiem duże szanse są. Wręcz idealny odstęp dziewczynkowy:)
Nie poddawaj się na starcie ;)
Ja jak zwykle cierpliwie czekam do dnia @ czyli 6.07,ale z tego co czuje cykl bezowulacyjny więc szanse naprawdę marne. Ale jak to mówią "pożyjemy... ;)

W poprzenich cyklach starankowych mieliśmy dzień przed owu i nie wychodziło, dlatego tak trochę wątpię w 2 dni przed ;)

Zgadzam się, pożyjemy... :D;)

Temp mierzysz? Testy owu robiłaś? Jak nie, to nie wiadomo czy bezowulacyjny ;)

reklama
Do góry