reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

szcypiorek łapka w górę powyżej :p

komentarze bywają różne. ja ostatnio w poczekalni do gin.usłyszałam jak inne dziewczyny ze sobą rozmawiały i padło odnośnie płci, że z tym planowaniem i odstępem od owu, ale to i tak trudno zaplanować, no ale jak jakaś mama ma np. czterech synów, to się może kobieta załamać..hmmmmm idę poszukać sznura i dosyć ciężkiego kamienia :p.
No ja/my wedle powszechnie panującej opinii już dawno powinniśmy poczynić kroki w tym samym kierunku hahaha :D
Ludzie to skończeni debile i z tym nie wygramy , owszem boli ale takie teksty są już poniżej wszelkich norm :(

reklama
Martoosia- sluz rozciagliwy jak bialko jajka = plodny moze sie pojawic 5-3 dni przed owu nawet , a kremowy to juz nie płodny -konsystencja kremu,

Szczypiorkowa-ja szukam teraz jakiejs fajnej oferty pracy i dalej mysle o corce [emoji23], marzenia ciezko zabic ;) ,kochana my na urlopie bylismy i nasz maly mial 39.3! Ale cale szczescie poszlo okazala sie 3 dniowka, uf ,

Mihasiaa-gratuluje ! Super , a wy mieliście kroliczki w cyklu ktorym zaszlas ? Jak to bylo przypomnij ;), ja dopiero do domu wrocilam.to wymiętolona jestem [emoji14] hehe , bedzie dobrze kochana musisz lezec to musisz,wiadomo ze czlowiek przerazony ale bedzie dobrze, nie forsuj sie , ja co prawda mialam 3 latka i musialam lezec ale lezalam z nim na podlodze i jakies puzzle klocki itp.

Alkihisa-czesc , chyba sie nie znamy,tez planowalas plec ?

Justyna-a ty jak tam ? Ktory dc, mialas dobre starania o ile dobrze pamietam i co ? Jakies wiesci ?

Imama-ale słodziutki jest! Jeju jak on szybko urósł szok :), juz taki niemowlaczek hih,

Gorligor- haha lepiej nie sluchac co inne mamy maja do powiedzenia na temat płci [emoji23][emoji23]

A ponoc cybex fajny

My wrociliamy z wakacji ,nad jeziorkiem i od rodzinki , ale jestesmy wymeczeni szok ,faceciki dały popalic ;) - az normalnie Ide zobaczyc ktory mam dc [emoji23] , mialam.robic starania oryginalnie w czerwcu , a tu kompletna olewka nawet ze śledzenia cykli dla wlasnych wiadomoaci przez urlopik, ide oceniac "damage"[emoji23] hah
My mieliśmy jeden stosunek, który wyszedł nieplanowo w samą owulacje i postawiliśmy na 0+12 czyli docelowo dwa stosunki w cyklu. Myślę, ze wyszedł nam chłopiec, ale coż takie życie ;)

@Miciur-ka witam nie planował płci dla mnie liczyło się aby się udało i zdrowe bo byłam po dwóch poronieniach pustych 2016 i 2017 ale wiadomo że mam synka to każda matka marzy o córce.W 11 tyg na USG lekarz powiedział mi prawdopodobnie chłopiec drugi wiadomo troszkę przykro mi było ale najważniejsze że zdrowe.Pojechałam na połówkowe do innego już lekarza i okazało się że jest dziewczynka.Ale na diecie cukrzycowej byłam przed zajściem w ciążę wyszedł stan przed cukrzycowy pół roku byłam schudłam ok 12kg do tej pory jestem na diecie i na noc już insulina.W 14dc wyszedł mi test pozytywny owulacyjny i od tego dnia zaczęliśmy się przytulać z mężem co dwa dni były przytulanki ale mniej więcej o tej samej godzinie :) do 14dc żadnych przytulaskow nie było abstynencja :)

Hej

Szczypiorkowa Gratuluje Iza piekne imie;-)

Imama ale slodziak z Nolana! Super

Tto i ja sie pochwale Jagoda w piatek skonczyla rok! Ja sie pytam kiedy to przelecialo????
e25a9fb0369083630228f0a0624a8c4e.0.jpg

Załączniki

• e25a9fb0369083630228f0a0624a8c4e.0.jpg
    e25a9fb0369083630228f0a0624a8c4e.0.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 427
reklama
Do góry