reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

szcypiorek łapka w górę powyżej :p

komentarze bywają różne. ja ostatnio w poczekalni do gin.usłyszałam jak inne dziewczyny ze sobą rozmawiały i padło odnośnie płci, że z tym planowaniem i odstępem od owu, ale to i tak trudno zaplanować, no ale jak jakaś mama ma np. czterech synów, to się może kobieta załamać..hmmmmm idę poszukać sznura i dosyć ciężkiego kamienia :p.
No ja/my wedle powszechnie panującej opinii już dawno powinniśmy poczynić kroki w tym samym kierunku hahaha :D
Ludzie to skończeni debile i z tym nie wygramy , owszem boli ale takie teksty są już poniżej wszelkich norm :(

reklama
Martoosia- sluz rozciagliwy jak bialko jajka = plodny moze sie pojawic 5-3 dni przed owu nawet , a kremowy to juz nie płodny -konsystencja kremu,

Szczypiorkowa-ja szukam teraz jakiejs fajnej oferty pracy i dalej mysle o corce [emoji23], marzenia ciezko zabic ;) ,kochana my na urlopie bylismy i nasz maly mial 39.3! Ale cale szczescie poszlo okazala sie 3 dniowka, uf ,

Mihasiaa-gratuluje ! Super , a wy mieliście kroliczki w cyklu ktorym zaszlas ? Jak to bylo przypomnij ;), ja dopiero do domu wrocilam.to wymiętolona jestem [emoji14] hehe , bedzie dobrze kochana musisz lezec to musisz,wiadomo ze czlowiek przerazony ale bedzie dobrze, nie forsuj sie , ja co prawda mialam 3 latka i musialam lezec ale lezalam z nim na podlodze i jakies puzzle klocki itp.

Alkihisa-czesc , chyba sie nie znamy,tez planowalas plec ?

Justyna-a ty jak tam ? Ktory dc, mialas dobre starania o ile dobrze pamietam i co ? Jakies wiesci ?

Imama-ale słodziutki jest! Jeju jak on szybko urósł szok :), juz taki niemowlaczek hih,

Gorligor- haha lepiej nie sluchac co inne mamy maja do powiedzenia na temat płci [emoji23][emoji23]

A ponoc cybex fajny

My wrociliamy z wakacji ,nad jeziorkiem i od rodzinki , ale jestesmy wymeczeni szok ,faceciki dały popalic ;) - az normalnie Ide zobaczyc ktory mam dc [emoji23] , mialam.robic starania oryginalnie w czerwcu , a tu kompletna olewka nawet ze śledzenia cykli dla wlasnych wiadomoaci przez urlopik, ide oceniac "damage"[emoji23] hah
My mieliśmy jeden stosunek, który wyszedł nieplanowo w samą owulacje i postawiliśmy na 0+12 czyli docelowo dwa stosunki w cyklu. Myślę, ze wyszedł nam chłopiec, ale coż takie życie ;)

@Miciur-ka witam nie planował płci dla mnie liczyło się aby się udało i zdrowe bo byłam po dwóch poronieniach pustych 2016 i 2017 ale wiadomo że mam synka to każda matka marzy o córce.W 11 tyg na USG lekarz powiedział mi prawdopodobnie chłopiec drugi wiadomo troszkę przykro mi było ale najważniejsze że zdrowe.Pojechałam na połówkowe do innego już lekarza i okazało się że jest dziewczynka.Ale na diecie cukrzycowej byłam przed zajściem w ciążę wyszedł stan przed cukrzycowy pół roku byłam schudłam ok 12kg do tej pory jestem na diecie i na noc już insulina.W 14dc wyszedł mi test pozytywny owulacyjny i od tego dnia zaczęliśmy się przytulać z mężem co dwa dni były przytulanki ale mniej więcej o tej samej godzinie :) do 14dc żadnych przytulaskow nie było abstynencja :)

Hej

Szczypiorkowa Gratuluje Iza piekne imie;-)

Imama ale slodziak z Nolana! Super

Tto i ja sie pochwale Jagoda w piatek skonczyla rok! Ja sie pytam kiedy to przelecialo????
e25a9fb0369083630228f0a0624a8c4e.0.jpg

Załączniki

• e25a9fb0369083630228f0a0624a8c4e.0.jpg
    e25a9fb0369083630228f0a0624a8c4e.0.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 432
reklama
Do góry