Martoosia- sluz rozciagliwy jak bialko jajka = plodny moze sie pojawic 5-3 dni przed owu nawet , a kremowy to juz nie płodny -konsystencja kremu,
Szczypiorkowa-ja szukam teraz jakiejs fajnej oferty pracy i dalej mysle o corce [emoji23], marzenia ciezko zabic
,kochana my na urlopie bylismy i nasz maly mial 39.3! Ale cale szczescie poszlo okazala sie 3 dniowka, uf ,
Mihasiaa-gratuluje ! Super , a wy mieliście kroliczki w cyklu ktorym zaszlas ? Jak to bylo przypomnij
, ja dopiero do domu wrocilam.to wymiętolona jestem [emoji14] hehe , bedzie dobrze kochana musisz lezec to musisz,wiadomo ze czlowiek przerazony ale bedzie dobrze, nie forsuj sie , ja co prawda mialam 3 latka i musialam lezec ale lezalam z nim na podlodze i jakies puzzle klocki itp.
Alkihisa-czesc , chyba sie nie znamy,tez planowalas plec ?
Justyna-a ty jak tam ? Ktory dc, mialas dobre starania o ile dobrze pamietam i co ? Jakies wiesci ?
Imama-ale słodziutki jest! Jeju jak on szybko urósł szok
, juz taki niemowlaczek hih,
Gorligor- haha lepiej nie sluchac co inne mamy maja do powiedzenia na temat płci [emoji23][emoji23]
A ponoc cybex fajny
My wrociliamy z wakacji ,nad jeziorkiem i od rodzinki , ale jestesmy wymeczeni szok ,faceciki dały popalic
- az normalnie Ide zobaczyc ktory mam dc [emoji23] , mialam.robic starania oryginalnie w czerwcu , a tu kompletna olewka nawet ze śledzenia cykli dla wlasnych wiadomoaci przez urlopik, ide oceniac "damage"[emoji23] hah