reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No jesteś! a już myślałam że na dobre odeszlas...
Rzeczywiście Noluś dobrze wykarmiony [emoji7] ślicznosci ecioci [emoji7] Imama moja Ewcia ma ponad pół roku! i waży 7,5 hehe
Kiedy wielki comeback do Polski?

reklama
Witam dziewczyny. Ale mnie tu czasu nie było! Pokazuje mi ponad 800 str do nadrobienia także tak czy siak nie dam rady. Ale powoli coś tam poczytam...
U nas wszystko dobrze. Mój chłopak rośnie jak na drożdżach, siłacz mały, wazy prawie 5kg i już skończył 2 miesiące. Strasznie szybko ten czas leci. Musiałam odetchnąć troszkę od forum bo jednak to w głowie siedzi te analizy.
To mój Nolan: pozdrawia forumowe ciocie-
Zobacz załącznik 870354
Muszę Was ponadrabiac bo mi nie daje spokoju ze nie wiem co u Was [emoji7]
Cudnowny synek, gratulacje Imama :)

Jejciu Szczypiorkowa czyli wszystkie „przeczucia” Igora a tam Izunia [emoji7] ale będzie następna córunia tatusia!
Mihasia gratuluje ciąży!
Marzycielka a Tobie kochana to współczuje. Szok normalnie, przykro mi bardzo [emoji22] oby szybko Aniołek wrócił [emoji8]
Kitqa leci to strasznie strasznie. Pamietam forumowe usg itd a teraz to pewnej już duża dziewczynka. Staracie się o trzecie?
My zamieszanie właśnie bo wracamy za równe dwa miesiące. A wiaodmo na koniec zawsze „coś” wyskakuje
Gorligor jeździmy mutsy nexo po drugim synu. Bo byłam mega zadowolona wiec zostawiłam.

Jejciu Szczypiorkowa czyli wszystkie „przeczucia” Igora a tam Izunia [emoji7] ale będzie następna córunia tatusia!
Mihasia gratuluje ciąży!
Marzycielka a Tobie kochana to współczuje. Szok normalnie, przykro mi bardzo [emoji22] oby szybko Aniołek wrócił [emoji8]
Kitqa leci to strasznie strasznie. Pamietam forumowe usg itd a teraz to pewnej już duża dziewczynka. Staracie się o trzecie?
My zamieszanie właśnie bo wracamy za równe dwa miesiące. A wiaodmo na koniec zawsze „coś” wyskakuje
Gorligor jeździmy mutsy nexo po drugim synu. Bo byłam mega zadowolona wiec zostawiłam.
Dokładnie :) życie. Ale zdrowa i silna pannica z 450g na 6msv ,:) nie obeszło się i pewnie długo nie obejdzie bez komentarzy środowiska ale trudno ...

szcypiorek łapka w górę powyżej :p

komentarze bywają różne. ja ostatnio w poczekalni do gin.usłyszałam jak inne dziewczyny ze sobą rozmawiały i padło odnośnie płci, że z tym planowaniem i odstępem od owu, ale to i tak trudno zaplanować, no ale jak jakaś mama ma np. czterech synów, to się może kobieta załamać..hmmmmm idę poszukać sznura i dosyć ciężkiego kamienia :p.

Martoosia- sluz rozciagliwy jak bialko jajka = plodny moze sie pojawic 5-3 dni przed owu nawet , a kremowy to juz nie płodny -konsystencja kremu,

Szczypiorkowa-ja szukam teraz jakiejs fajnej oferty pracy i dalej mysle o corce [emoji23], marzenia ciezko zabic ;) ,kochana my na urlopie bylismy i nasz maly mial 39.3! Ale cale szczescie poszlo okazala sie 3 dniowka, uf ,

Mihasiaa-gratuluje ! Super , a wy mieliście kroliczki w cyklu ktorym zaszlas ? Jak to bylo przypomnij ;), ja dopiero do domu wrocilam.to wymiętolona jestem [emoji14] hehe , bedzie dobrze kochana musisz lezec to musisz,wiadomo ze czlowiek przerazony ale bedzie dobrze, nie forsuj sie , ja co prawda mialam 3 latka i musialam lezec ale lezalam z nim na podlodze i jakies puzzle klocki itp.

Alkihisa-czesc , chyba sie nie znamy,tez planowalas plec ?

Justyna-a ty jak tam ? Ktory dc, mialas dobre starania o ile dobrze pamietam i co ? Jakies wiesci ?

Imama-ale słodziutki jest! Jeju jak on szybko urósł szok :), juz taki niemowlaczek hih,

Gorligor- haha lepiej nie sluchac co inne mamy maja do powiedzenia na temat płci [emoji23][emoji23]

A ponoc cybex fajny

My wrociliamy z wakacji ,nad jeziorkiem i od rodzinki , ale jestesmy wymeczeni szok ,faceciki dały popalic ;) - az normalnie Ide zobaczyc ktory mam dc [emoji23] , mialam.robic starania oryginalnie w czerwcu , a tu kompletna olewka nawet ze śledzenia cykli dla wlasnych wiadomoaci przez urlopik, ide oceniac "damage"[emoji23] hah

reklama
Do góry