reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kurczę test zrobiłam i biel nad biela. Ajjjjjjj lekki zawód ale to nic. Lecimy dalej :-) miłego dnia:-)
A Ty przypadkiem nie za wcześnie zatestowałaś? Miałaś 27...?
Lekki zawód jest zawsze.
U mnie coś w tym cyklu popiepszone. Chyba nie miałam owulacji. Przynajmniej nic na to nie wskazywało :(
Zaczyna mnie męczyć to wszystko. Nam wrażenie że im bardziej chcę wszystko ogarnąć tym większe g... wychodzi :(

reklama
Mihasia-wyjdzie w praniu , zdrowa dzidzia najwazniejsze,

Alkihisa- to w 11 tyg mowil plec szok , przeciez to za szybko, no to tez masz widze kwiatki ze zdrowiem, ale super ze jest dziewczynka i będzie parka, to ile mialas abstynencji ? 14 dni ? Od samego okresu az do 14dc?

Maziajka-sama słodycz! Wszystkiego Dobrego dla Jagódki !

Belle-u mnie to samo, nic nawet nie wiem czy owu bylo, nic nie czulam ale w sumie nawet sie nie skupilam.nad tym ,

@Miciur-ka tak 14dni a nawet i więcej bo przed okresem też się nie przytulaliśmy ale tego już nie pamiętam a w kalendarzyku nie zaznaczyłam kiedy ostatni raz było zaczęliśmy od 14dc jak test pozytywny wyszedł owu ale nie to że taki plan był ale mąż grudzień ma ciężki w pracy i dwa tyg non stop pracuje po 12h od połowy do Wigilii i nie miał sił już na amory :). Drugi dzień świąt bożego narodzenia wyszedł mi test pozytywny i od tego dnia zaczęliśmy

Ostatnia edycja:
Mihasia-wyjdzie w praniu , zdrowa dzidzia najwazniejsze,

Alkihisa- to w 11 tyg mowil plec szok , przeciez to za szybko, no to tez masz widze kwiatki ze zdrowiem, ale super ze jest dziewczynka i będzie parka, to ile mialas abstynencji ? 14 dni ? Od samego okresu az do 14dc?

Maziajka-sama słodycz! Wszystkiego Dobrego dla Jagódki !

Belle-u mnie to samo, nic nawet nie wiem czy owu bylo, nic nie czulam ale w sumie nawet sie nie skupilam.nad tym ,
Pewnie zdrowa dzidzia najwazniejsza, jak na razie statystyki mamy kiepskie dziewczyny ;)

reklama
Ja też nie wiem czy owu była. Skok temperatury był, ale męczy mnie alergia i nie wiem czy wierzyć w temp. Zawsze mam bardzo silny ból brzucha a tym razem byl mały i krótko, śluz nie pokrył się z bólem był 5 dni wczesniej. No sama nie wiem i za wczesnie zakończyliśmy króliczki. Jakies 7 dni przed owu ( jeśli wogole była).
Myślę że zażywanie lukrecji tak na mnie działa. Może mi się cykl wydłuży do tych "normalnych " 28 dni bo mam 24-25.
Dziś teść do moich dzieci mówił czy chcą siostrę. Tak mi się miło zrobiło że drzwi otwarte na 3 wnuczatko mają.

Do góry