reklama
Arya
Fanka BB :)
Sonka skończyła 13mcy[emoji3]Arya ja pewno nie bede juz planowac i nie chcialabym powiekszac rodziny.
A Ty bys chiala?.
Czas zapiepsza Jagoda za 2 tygodnie bedzie miala rok!!!
Nie, ja mam juz 3 dzieci. Dla mnie wystarczy. No i stara juz jestem zeby miec następne .
Ale kibicuję wszystkim dziewczynom.
Trochę mi żal, że juz nigdy nie poczuję kopniaczkow itp. Ale taka kolej rzeczy.
Grabcia123
Kochane powiedzcie mi jak działa lukrecja? Coś przyspiesza coś opóźnia? Warto wg was brać? Polecicie jakąś dobrą? Bierzecie cały cykl czy tylko do owu?
Dziewczyny u mnie biel, wiec wczoraj to jakaś pomyłka była [emoji17]
Cos czułam, ze to za piękne by było [emoji17]
@Grabcia123 lukrecja działa jak clo. U mnie nie tyle przyspieszała owu co bardzo regularnie miałam. Dokładnie na 6 dzień po odstawieniu, i wyraźnie czułam. To ta sama lukrecja, która dawałam mężowi ze swansona.
@Grabcia123 lukrecja działa jak clo. U mnie nie tyle przyspieszała owu co bardzo regularnie miałam. Dokładnie na 6 dzień po odstawieniu, i wyraźnie czułam. To ta sama lukrecja, która dawałam mężowi ze swansona.
Ostatnia edycja:
mihasiaaa
Leeleeth a robiłaś ten sam typ testu? Idziesz na betę?Dziewczyny u mnie biel, wiec wczoraj to jakaś pomyłka była [emoji17]
Leeleeth a robiłaś ten sam typ testu? Idziesz na betę?
Inny test robiłam, bo akurat ten co wczoraj to sie skończyły [emoji53]
Na betę chyba nie ma po co
reklama
Kruszynka123
Podziel się: