reklama
kredkaczarna
Fanka BB :)
Super beta idziesz na powtorke pojutrze?
szczypiorkowa12345
U mnie wyprawka po 2 dziewczynkach w zasadzie gotowa
Wkudzam się tylko na ludzi bo mówią że wyglądam na ciążę chłopca, że brzuch na chłopca, że piersi na chłopa i wogole mają przeczucie że chłopiec, że w 12 tygodniu to jeszcze nic lekarz nie mógł widzieć itd itd i to mi trochę miesza w głowie :/ tzn cieszę się z dziewczynki okrutnie !, imię chyba wybrane , mówię do niej ale jak słyszę takie coś, to jednak gdzieś ta nieśmiała nadzieja wraca jak cholernu bumerang
Wkudzam się tylko na ludzi bo mówią że wyglądam na ciążę chłopca, że brzuch na chłopca, że piersi na chłopa i wogole mają przeczucie że chłopiec, że w 12 tygodniu to jeszcze nic lekarz nie mógł widzieć itd itd i to mi trochę miesza w głowie :/ tzn cieszę się z dziewczynki okrutnie !, imię chyba wybrane , mówię do niej ale jak słyszę takie coś, to jednak gdzieś ta nieśmiała nadzieja wraca jak cholernu bumerang
Kruszynka123
Niestety mam to samo [emoji852]️ wszyscy mówią to nie możliwe że jest chłopak... A ja mówię że możliwe i to raczej 100 %, na polowych pewnie też to potwierdzi.U mnie wyprawka po 2 dziewczynkach w zasadzie gotowa
Justyna_maj2017
22.06 były starania to był 13 dc i rano był najciemniejszy test, a później bledszy, więc zaszalelismy w nocy wtedy miałam też śluz taki jak kurze jajko. Seksy jeszcze były na następny dzień i potem co 2 dniJustyna -super! A to szybka jestes ha , kiedy w koncu byly starania a kiedy owu?
Leeleeth-widze ! mega !
Wielkie gratulacje dla.was !
Nie sądziłam, że tak szybko pójdzie. To był nasz pierwszy cs
Idę na powtórkę. Trochę nie rozumiem tych norm dla danego tygodnia. Mam nadzieję, że u mnie jest okSuper beta idziesz na powtorke pojutrze?
Załączniki
gorligorligor
Kochane dziewczyny wszystkim gratuluję! !! Ależ maj to odrazu niech Wam się bliźnięta trafią :-*
gorligorligor
Szczypiorek, nie ma co analizować. Jakbym miała stawiać na wewnętrzny głos, objawy itd.to byłoby płciowo odwrotnie niż to widzi gin. Hi hi. Także okaże się na porodówce. Marzenia warto mieć, choć trzeba zawsze brać poprawkę, że nie wszystkie się spełnią.
Leelee ja też sobie jakiś komplecik poszewkowy upatrzylam. Z mietą
Ps.no i dowiedzialam się, że oczywiście ta kobitka, która odbiła innej babce męża w mojej okolicy ze zdrady zaszła w ciążę i będzie mieć córkę.
Leelee ja też sobie jakiś komplecik poszewkowy upatrzylam. Z mietą
Ps.no i dowiedzialam się, że oczywiście ta kobitka, która odbiła innej babce męża w mojej okolicy ze zdrady zaszła w ciążę i będzie mieć córkę.
@gorligorligor strasznie niesprawiedliwe. Czasem mysle sobie czy nie przeceniamy tak naprawdę roli Boga w naszym życiu? W sensie, ze może On wcale nie grzebie Aztek bardzo w naszych życiorysach, ze nie zajmuje sie np „rozdzielaniem” płci naszych dzieci [emoji6]
Nie daje ani zabiera, ze to biologia, natura zwykły przypadek.
Bo tak jak piszesz @gorligorligor, ze zdrady babka ma córeczkę, to chyba nie Bóg ja nagrodził? Albo za głupia jestem na takie tematy [emoji85][emoji23]
Pokazujcie nam wyprawki, mięty i pastele [emoji16] chętnie nacieszymy oczy
Ja jeśli będzie dziewczynka to chce cała serie elodie details dream catcher np ta pościel która pokazałam
I mam taki malutki łapacz snów, do zawieszenia nad łóżeczkiem [emoji854]
Nie daje ani zabiera, ze to biologia, natura zwykły przypadek.
Bo tak jak piszesz @gorligorligor, ze zdrady babka ma córeczkę, to chyba nie Bóg ja nagrodził? Albo za głupia jestem na takie tematy [emoji85][emoji23]
Pokazujcie nam wyprawki, mięty i pastele [emoji16] chętnie nacieszymy oczy
Ja jeśli będzie dziewczynka to chce cała serie elodie details dream catcher np ta pościel która pokazałam
I mam taki malutki łapacz snów, do zawieszenia nad łóżeczkiem [emoji854]
reklama
Arya
Maziajko pamietam nasze starnki, millo, Katja, Elena, jak ten czas szybko leci[emoji6].Leleth Justyna gratuluje!!!!
Leleth piekne krechy i 7dpo!!! Wow ja takie mialam 10 dpo.
Bedziesz chciala jeszcze jedno dziecko?
Podziel się: