reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Leeleeth ja też tak miałam ze w 1 dniu miałam kreskę a na 2 rano na innym już nie.
Najlepiej zrób betę bo testy sa różne i tylko będziesz się denerwować. Ja nadal trzymam mocno kciuki :) :-*

reklama
Powiem ci ze mi wyszedł pink test coś takiego z rossmana , kreska dość wyraźna a na drugi dzień kupiłam jakiś niebieski albo żółty z superpharm i nic nir wyszło masakra a niby czułość 10!

Leeleeth tak jak dziewczyny pisza nic stracone. Ja z Tymkiem zrobilam test z apteki Doz. Super byl od razu kreska byla , na drugi dzien jakis inny i nic nie bylo. A potem dokupilam dwa znowu te z doz i poekne kreseczki wychodzily. Zaciskam kciuki. Ja bym poszla na bete nawet dzis jak masz mozliwosc

Jutro pójdę na betę, miałam dzisiaj ale podłamałam się ta bielą. Dzięki Kochane !

LELEETH skoro wczoraj wyszła tzn że coś jest na rzeczy tylko jak dziewczyny piszą test testowi nie równy
U mnie po nocy wychodziły słabsze niż jak zrobiłam w dzień i 25 wyszła kreska a na 10 cień cienia w tym samym czasie

Dziewczyny ja wczoraj mialam kryzys totalny ale nie o starania ale o ten brak corki. No chyba hormony mi wala jak to przed okresem ;) nie wiem mam wrazenie ze moj chlop to baby zrobic nie umie.
A jakos tak czuję podswiadomie ze teraz nie zaskoczylo ale w czerwcu sie uda. No caly czas mi sie tak wydaje ciekawe czy to sie sprawdzi ;)

Marzycielko w "niebie"jestesmy energią..duszą czy jak kto woli to nazywać i tam wszystko sklada sie w calosc.Jestem pewna ze Twoj synuś czuł,czuje i będzie czuł Waszą miłość juz zawsze;* Teraz pewnie siedzi sobie z Waszym przyszlym dzidziusiem ktore do Was zejdzie:* Główka do góry!

reklama
Dziewczyny ja wczoraj mialam kryzys totalny ale nie o starania ale o ten brak corki. No chyba hormony mi wala jak to przed okresem ;) nie wiem mam wrazenie ze moj chlop to baby zrobic nie umie.
A jakos tak czuję podswiadomie ze teraz nie zaskoczylo ale w czerwcu sie uda. No caly czas mi sie tak wydaje ciekawe czy to sie sprawdzi ;)
Mój chyba chłopaka ahahahahahahaha :D

Do góry