reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Millo dziękuję kochana :-* chciałbym tylko żeby synek wiedział że go kochamy i zawsze będziemy kochać <3

Leeleeth może nie tak od razu ale po okresie które będzie po poronieniu chciałbym spróbować. Tak jak Millo. Psychicznie nigdy nie będę silna przez strach i Mam bardzo wielkie obawy ale ta pustka i to poczucie braku jest silniejsze ode mnie. Nie umiem sobie z tym poradzić. Tak bardzo pragnę maleństwa.Jeszcze zobaczę co powie mi ginka na wizycie kontrolnej i wtedy zdecydujemy co robić.
Nie chciałabym rezygnować z posiadania kolejnego potomstwa tylko ze strachu, chyba że będą przeciwwskazania medyczne wtedy już będzie koniec.
Narazie trzymam mocno kciuki za zdrowe dzieciątka i za wymarzone plcie ✊✊✊

GRATULACJE!!! ;)
Kciuki tzrymam za wszytskich !!!:)

@Kruszynka123 ja połówkowe mam dopiero 20.06 bo wcześniej nie miałam jak zgrać terminowo niczego ehhh ... ale już się nie mogę doczekać :D
Wow to rzeczywiście trochę późno, ja dziś dzwoniłam i termin za tydzień[emoji7] i oczywiście też nie mogę się doczekać [emoji7]
Justyna jasne że ok gratuluję [emoji7][emoji8]

reklama
Czas leci trzeba zaczac obyczajac wyprawke [emoji16]

U mnie zaplanowane dla córki takie cos
IMG_4460.JPG

Załączniki

• IMG_4460.JPG
    IMG_4460.JPG
    70,9 KB · Wyświetleń: 692
Do góry