reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No dziewczynki pamiętacie kiedyś kiedyś pytałam co obstawiacie u Księżnej Kate:) no i jest SYNEK:) oczywiście. No gratuluję jak nie wiem co, zazdroszczę że szok, ale ja się pytam po raz n-ty, jak zrobić tego chłopaka no jak????

Szczypiorku, ja nie wierzę w Ingę (choć imię przepiękne). Dla mnie Igor będzie na bank. Nie uwierzę do porodu! ;)

Kruszynka, Alex kciuki za zdrową panienkę:)

Pozdrawiam wszystkie staraczki:****************************

reklama
@belle81 @mihasia trzymam kciuki! U nas jeszcze ani śladu drugiej kreseczki na teście owu.... Denerwuje Sie czy trafię 2 dni przed :( ciężaróweczki dawajcie znać po wizytach!

IMG_5502.JPG

Załączniki

• IMG_5502.JPG
    IMG_5502.JPG
    213,5 KB · Wyświetleń: 566
Szczypiorkowa, Kruszynka jeszcze wszystko może się zdarzyć ;-) czego wam życzę i trzymam mocno kciuki za zdrowe bobasy i upragnioną płeć [emoji110][emoji110][emoji110]
Po historii szczypiorkowa12345 to na serio serio wszystko się jeszcze zdarzyć może [emoji12] mój tata to on jest przekonany że to dziewczynka i koniec chociaż mu pow że gin sugerowal chłopca i ze ten Rut z zielonej góry to mega dobry fachowiec ale nie wiem mój ojciec swoje[emoji23][emoji23][emoji23]szkoda bo kurde później będzie może rozczarowany [emoji20]

Po historii szczypiorkowa12345 to na serio serio wszystko się jeszcze zdarzyć może [emoji12] mój tata to on jest przekonany że to dziewczynka i koniec chociaż mu pow że gin sugerowal chłopca i ze ten Rut z zielonej góry to mega dobry fachowiec ale nie wiem mój ojciec swoje[emoji23][emoji23][emoji23]szkoda bo kurde później będzie może rozczarowany [emoji20]

U nas identycznie tylko na chłopca ehhh :/

Kochane mam dwa szybkie pytania..
wierzycie w te chinskie kalendarze itp??
jaka może byc minimalna abstynencja na dziewczynke?
Grabcia. Wszystko co chińskie jest do d... i ja osobiście nie wierzę. Zresztą dziewczyny tu skutecznie obaliły te kalendarze.
A co do abstynencji to do 4-6 to na chłopca jeszcze,więc chyba wszystko co powyżej.
Kitqa to tu gdzieś pięknie rozpisała ale nie pamiętam dokładnie.

Szczypiorkowa niezła historia. To tylko dowodzi że te usg prenatalne to przewidywania a nie "wyrok".
Więc słowami Lipnickiej "Wszystko się może zdarzyć,gdy głowa pełna marzeń. Gdy tylko czegoś pragniesz gdy bardzo chcesz. Wszystko może zdarzyć się" :D

reklama
Dziewczynki bardzo mi dzis ciężko.Mam dziś wizytę wiec zaprowadziłam mojego syna do mamy bo chciał iść z nią na ogródek.Od drzwi moja mama mine i tekst:"co masz taką minę Miłoszku. Obraziłeś sie na mame ze bedziesz mieć braciszka." ..."z czego tu się cieszyć z następnego syncyska a najlepiej jakbyś dwóch miała .Na stare lata dzieci się zachciewa".Stoje na przystanku i płakać mi się chce.Jak matka może być tak wredna.
Powiedzialam ze syn to też błogosławieństwo.zwłaszcza ze nasi chłopcy są przystojni i mądrzy.Ale w gardle aż mnie dusiło.
Musiałam się komuś wygadać bo źle mi z tym.
Nieeee nie wierzę ... No nie!!! To jest po prostu nie do ogarnięcia. Mega mi przykro, usłyszałas coś takiego a jeszcze bardziej że uskyszalas to od własnej mamy. Ludzie potrafią być okrutni, a czasem zaniki pomyślą piepsza jak potłuczeni i jest efekt :/ trzymaj się mocno!!! U nas ponoć córki piękne i naprawdę na wychodzą - jakkolwiek to brzmi :D więc stwierdziłam, że przecież to musi być po mamusi haha :D a Ty rozumiem masz diabelnie przystojnego męża ;)
Mieszkasz z rodzicami? Musisz się z nimi męczyć na codzien? Pamiętaj że nikt i nic nie odbierze Ci radość z ciąży (w żadnym wieku!!!) A już na pewno nie z płci .

Do góry