reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@alex811 to strasznie przykre co musisz słuchać i znosić bardzo Ci współczuję, wiem że ciężko jest i przykro w takich sytuacjach. U mnie aż takich akcji nie ma, tylko moja teściowa ma durne gadki dziś np paliła przy mnie i mówi mogę zapalić bo to chlopaczysko jemu nie szkodzi co innego gdyby była dziewczynka to ona delikatna ale chłopak.... Pow jej ze albo się ogarnie albo więcej nie przyjadę i w tych durnych momentach faktycznie mi przykro że jednak nie dziewczynka ale wszystkim nie dogodzisz najważniejsze że dzidziuś zdrowy.. Chociaż po historii szczypiorkowa12345 to iskierka malutka się gdzieś tam tli....

alex811 :( przykro mi z powodu twoich przeżyć. Spróbuj się nie przejmować i cieszyć się ciążą. To twój czas,twoja radość a w brzuszku dar i skarb. Niezależnie od tego coma między nóżkami.
Ludzie potrafią być okrutni i palnąć coś zanim pomyślą. Ale własna mama??? Nie rozumiem...
Trzymaj się. I wpadnij z dobrymi wiadomościami po wizycie ;) Buziaczki

hej
Zamówiłam pasek św.Dominika i chyba
pomógl aż za bardzo zawsze myślałam, że jak trzecia ciąża to chyba tylko z wpadki :unsure: i masz okres się spoznia,tylko czy to by było możliwe jeden raz 20dc. cykle ok.28dni. .
dziś mam 32dc..w życiu nie miałam takiego spóźnienia oprócz 2 ciąż.
tylko ze test dziś negatywny (czy za wcześnie ).:confused:

alex-przykro mi.:(

Alex, współczuje straty. Dzisiejszy dzień na pewno nie jest Twój. Tule [emoji19]
Jona22, Hmm może ovu Ci się przesunęła. Wiec dzisiaj możesz mieć 12dpo...

reklama
Do góry