reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Marzycielka, dzięki za kciuki. Teraz już tylko pozostaje mi czekac. Luisa chyba wspominała ze po poronieniu większe szanse na ciaze, licze ze może akurat zaskoczyło i tym razem. Kiedy mam trzymać kciuki-masz wizytę we środę?
Szczypiorkowa, miałam podobna sytuacje. Starszy syn marzył o siostrze. Jak dowiedział się, ze będzie brat to nie chciał o tym słyszeć. Ale jaktylko zobaczył małego to już był kupiony [emoji6]Głowa do góry!
Mihasiaa, oj znam to uczucie. Jak zaszłam p w poprzednimi cyklu w ciaze to 6 dni rozmyślałam co zrobiłam/nie zrobiłam. Teraz jakoś mam wrażenie ze więcej nie mogłam. Jeśli się uda zaciążyć to chyba bardziej wyluzuje z rozmyślaniom, tak mi się przynajmniej wydaje [emoji12] Oo będzie nas 3 do testowania, super!

A ja wam powiem że jestem jakaś dziwnie spokojna. Nie przemyślam,nie analizuję. Skoro był spontan to będę trwać w tym dalej. Do tego mam tyle przyjemnej pracy w ogródku że i ręce i głową cały dzień zajęte.

Szczypiorkowa gwarantuje Ci ze córcia zakocha się w tym malenstwie jak tylko je ujrzy. Syn mojej siostry buntował się na wieść o sistrze a jak ja zobaczył powiedział"moja pieknota" i ucałował rączkę. Także wiesz;)
A może trzeba jej zaufać skoro jest taka pewna...

Szczypiorkowa ja nadal wierzę w siłę modlitwy i w cuda ;-) tylko to mi zostało :-)
A córka pokocha młodszą siostrę( o ile jeszcze nie sprawdza się jej słowa i z Ingi nie wyjdzie Igor) jak tylko zobaczy malutka od razu połączy je siostrzana więź :-)
Gosica tak we środę mam wizytę o 16.
Trzymajcie kciuki mocno kochane abym wróciła z wizyty z prezentem na swoje urodziny :-):-)

@Kruszynka123
Mam newsa dla Ciebie!
Moja przyjaciółka jest w ciąży, pierwsze dziecko i jechali ponad 100km do jakiegoś super fachowca na 4d, 13tydzien ciąży. Lekarz - geniusz oceny prenetalnej. Dyplomow jak mrowkow. No cuda na kiju. Sprzęt na którym robił badanie chyba tylko nie latał :D hahaha
Płeć - na 100,% będzie chłopiec, nud ujiediony, nawet mierzył kąt uniesienja i bla bla jla. Oni szcxesliwi, rodzina obdzoeniona. Każdy gratulował syna. I przyszly dziś połówkowe - zdrowa piękna CORKA hahaha Jej mąż musiał sobie usiąś, a ona tylko się śmiała bo jej na płci akurat najmniej zależało ;) hahaha więc wiesz - widać do tych połówkowych to my obie jeszcze możemy być zaskoczone hahaha

reklama
@Kruszynka123
Mam newsa dla Ciebie!
Moja przyjaciółka jest w ciąży, pierwsze dziecko i jechali ponad 100km do jakiegoś super fachowca na 4d, 13tydzien ciąży. Lekarz - geniusz oceny prenetalnej. Dyplomow jak mrowkow. No cuda na kiju. Sprzęt na którym robił badanie chyba tylko nie latał :D hahaha
Płeć - na 100,% będzie chłopiec, nud ujiediony, nawet mierzył kąt uniesienja i bla bla jla. Oni szcxesliwi, rodzina obdzoeniona. Każdy gratulował syna. I przyszly dziś połówkowe - zdrowa piękna CORKA hahaha Jej mąż musiał sobie usiąś, a ona tylko się śmiała bo jej na płci akurat najmniej zależało ;) hahaha więc wiesz - widać do tych połówkowych to my obie jeszcze możemy być zaskoczone hahaha
Wow mega historia Hehe dziękuję [emoji8] podnioslas mnie na duchu... Może i mi mnie się uda bo to taki wielce mega fachowiec sprzęt 3 d srata tata
[emoji57][emoji23]
Oczywiście za Igora też 3 mam mocne kciuki[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji6]

Do góry