reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No dziewczynki pamiętacie kiedyś kiedyś pytałam co obstawiacie u Księżnej Kate:) no i jest SYNEK:) oczywiście. No gratuluję jak nie wiem co, zazdroszczę że szok, ale ja się pytam po raz n-ty, jak zrobić tego chłopaka no jak????

Szczypiorku, ja nie wierzę w Ingę (choć imię przepiękne). Dla mnie Igor będzie na bank. Nie uwierzę do porodu! ;)

Kruszynka, Alex kciuki za zdrową panienkę:)

Pozdrawiam wszystkie staraczki:****************************

reklama
@belle81 @mihasia trzymam kciuki! U nas jeszcze ani śladu drugiej kreseczki na teście owu.... Denerwuje Sie czy trafię 2 dni przed :( ciężaróweczki dawajcie znać po wizytach!

IMG_5502.JPG

Załączniki

• IMG_5502.JPG
    IMG_5502.JPG
    213,5 KB · Wyświetleń: 572
Szczypiorkowa, Kruszynka jeszcze wszystko może się zdarzyć ;-) czego wam życzę i trzymam mocno kciuki za zdrowe bobasy i upragnioną płeć [emoji110][emoji110][emoji110]
Po historii szczypiorkowa12345 to na serio serio wszystko się jeszcze zdarzyć może [emoji12] mój tata to on jest przekonany że to dziewczynka i koniec chociaż mu pow że gin sugerowal chłopca i ze ten Rut z zielonej góry to mega dobry fachowiec ale nie wiem mój ojciec swoje[emoji23][emoji23][emoji23]szkoda bo kurde później będzie może rozczarowany [emoji20]

Po historii szczypiorkowa12345 to na serio serio wszystko się jeszcze zdarzyć może [emoji12] mój tata to on jest przekonany że to dziewczynka i koniec chociaż mu pow że gin sugerowal chłopca i ze ten Rut z zielonej góry to mega dobry fachowiec ale nie wiem mój ojciec swoje[emoji23][emoji23][emoji23]szkoda bo kurde później będzie może rozczarowany [emoji20]

U nas identycznie tylko na chłopca ehhh :/

Kochane mam dwa szybkie pytania..
wierzycie w te chinskie kalendarze itp??
jaka może byc minimalna abstynencja na dziewczynke?
Grabcia. Wszystko co chińskie jest do d... i ja osobiście nie wierzę. Zresztą dziewczyny tu skutecznie obaliły te kalendarze.
A co do abstynencji to do 4-6 to na chłopca jeszcze,więc chyba wszystko co powyżej.
Kitqa to tu gdzieś pięknie rozpisała ale nie pamiętam dokładnie.

Szczypiorkowa niezła historia. To tylko dowodzi że te usg prenatalne to przewidywania a nie "wyrok".
Więc słowami Lipnickiej "Wszystko się może zdarzyć,gdy głowa pełna marzeń. Gdy tylko czegoś pragniesz gdy bardzo chcesz. Wszystko może zdarzyć się" :D

reklama
Dziewczynki bardzo mi dzis ciężko.Mam dziś wizytę wiec zaprowadziłam mojego syna do mamy bo chciał iść z nią na ogródek.Od drzwi moja mama mine i tekst:"co masz taką minę Miłoszku. Obraziłeś sie na mame ze bedziesz mieć braciszka." ..."z czego tu się cieszyć z następnego syncyska a najlepiej jakbyś dwóch miała .Na stare lata dzieci się zachciewa".Stoje na przystanku i płakać mi się chce.Jak matka może być tak wredna.
Powiedzialam ze syn to też błogosławieństwo.zwłaszcza ze nasi chłopcy są przystojni i mądrzy.Ale w gardle aż mnie dusiło.
Musiałam się komuś wygadać bo źle mi z tym.
Nieeee nie wierzę ... No nie!!! To jest po prostu nie do ogarnięcia. Mega mi przykro, usłyszałas coś takiego a jeszcze bardziej że uskyszalas to od własnej mamy. Ludzie potrafią być okrutni, a czasem zaniki pomyślą piepsza jak potłuczeni i jest efekt :/ trzymaj się mocno!!! U nas ponoć córki piękne i naprawdę na wychodzą - jakkolwiek to brzmi :D więc stwierdziłam, że przecież to musi być po mamusi haha :D a Ty rozumiem masz diabelnie przystojnego męża ;)
Mieszkasz z rodzicami? Musisz się z nimi męczyć na codzien? Pamiętaj że nikt i nic nie odbierze Ci radość z ciąży (w żadnym wieku!!!) A już na pewno nie z płci .

Do góry