reklama
Kruszynka123
Fanka BB :)
@aleks811
Strasznie mi przykro[emoji25] to wszystko jest strasznie nie sprawiedliwe [emoji24]3 maj się [emoji22]
Strasznie mi przykro[emoji25] to wszystko jest strasznie nie sprawiedliwe [emoji24]3 maj się [emoji22]
kinga_z1
Podpaski się przydadzą po zabiegu. Paznokcie lepiej zdjąć żeby nie marudził anestezjolog ale ogólnie to saturację da się wysłuchać zakładając odwrotnie ten czujnik bardziej na kciuk niż paznokieć (ewentualnie na palcu stopy więc to tylko ich marudzenie zupełnie bezpodstawne ale dla świętego spokoju usuń).Mam pytanie do dziewczyn które miały zabieg czy potrzebowałyście jakieś podkłady podpaski większe i czy można mieć paznokcie żelowe do zabiegu.Wiem glupie pytanie.Ale mam taki mętlik w głowie że już nic nie wiem.
Marzycielka86
Alex strasznie mi przykro, tule mocno i trzymaj się dzielnie :-*
Co za jakiś pechowy rok, niby zaczął się dobrze a tu teraz takie przykre sytuacje sa.
Co za jakiś pechowy rok, niby zaczął się dobrze a tu teraz takie przykre sytuacje sa.
kredkaczarna
Alex wyrazy wspolczucia to okropne co teraz przezywasz
reklama
szczypiorkowa12345
Jezusie co to się dziś dzieje
Alex Ty i Twoje nieszczęście, w UK batalia o małego Alfiego, teraz czytam o powszechnej praktyce pobierania organów w Anglii od zmarłych dzieci bez zgody rodziny ... A ja tam chciałam zamieszkać na stałe strasznie trudny dzien który zwyczajnie mnie przerósł pod względem emocjonalnym i umysłowym. Są rzeczy których nigdy nie zrozumiem
Alex Ty i Twoje nieszczęście, w UK batalia o małego Alfiego, teraz czytam o powszechnej praktyce pobierania organów w Anglii od zmarłych dzieci bez zgody rodziny ... A ja tam chciałam zamieszkać na stałe strasznie trudny dzien który zwyczajnie mnie przerósł pod względem emocjonalnym i umysłowym. Są rzeczy których nigdy nie zrozumiem
Podziel się: