reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

alex,kochana tulę Cię mocno :(
To nie może być prawda. Może faktycznie to jeszcze sprawdź. Boziu,tak mi przykro.
Chodź wiem że żadne słowa nie ukoja Twojego bólu. Myślami wszystkie jesteśmy z tobą.

reklama
@alex811 Tule mocno!
Podkłady sie przydadzą, co do paznokci to nie wiem.

Serce mi pęka jak czytam a ludzkiej głupocie, o durnych komentarzach, pal pięć jak od obcych ale od najbliższych?
[emoji24] trzymaj sie Kochana!

Alex, nie wiem co mam powiedzieć... Jest mi strasznie przykro :(
I teraz jak mama Ci w oczy spojrzy... Co za ludzie... Trzymaj sję, jesteśmy z Tobą!

Mam pytanie do dziewczyn które miały zabieg czy potrzebowałyście jakieś podkłady podpaski większe i czy można mieć paznokcie żelowe do zabiegu.Wiem glupie pytanie.Ale mam taki mętlik w głowie że już nic nie wiem.
Podpaski się przydadzą po zabiegu. Paznokcie lepiej zdjąć żeby nie marudził anestezjolog ale ogólnie to saturację da się wysłuchać zakładając odwrotnie ten czujnik bardziej na kciuk niż paznokieć (ewentualnie na palcu stopy więc to tylko ich marudzenie zupełnie bezpodstawne ale dla świętego spokoju usuń).

Alex strasznie mi przykro, tule mocno i trzymaj się dzielnie :-*
Co za jakiś pechowy rok, niby zaczął się dobrze a tu teraz takie przykre sytuacje sa.

reklama
Jezusie co to się dziś dzieje :(
Alex Ty i Twoje nieszczęście, w UK batalia o małego Alfiego, teraz czytam o powszechnej praktyce pobierania organów w Anglii od zmarłych dzieci bez zgody rodziny ... A ja tam chciałam zamieszkać na stałe :( strasznie trudny dzien który zwyczajnie mnie przerósł pod względem emocjonalnym i umysłowym. Są rzeczy których nigdy nie zrozumiem :(

Do góry