reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Boszzzzzz dlatego tak żałuje, ze w pl nifty takie drogie!!!
Chciałabym szybko znac płeć jakakolwiek by była :-) by sobie w głowie poukładać :-) no co zrobić.
Ja też już bym chciała tak na 100%wiedziec [emoji53] zobaczę jak finansowo będzie jak mi przyjdzie szybciej przelew to 3 go pójdę do gina (on tylko prywatnie przyj) żeby już mieć pewność że napewno Gabryś będzie.... Dziewczyny mi pisaly na grupie na fb żeby w 12 Tc do końca nie wierzyć w te okreslanie plci bo mnóstwo pomyłek ehhh tylko mi w głowie mieszają [emoji29]

reklama
A gin był pewny? Mój mi nie pozostawił złudzeń. Powiedział, ze da sobie rękę obciąć:-)

Ale znajomej inny gin mówił ze boy i ona więcej płci nie sprawdzała ( uk ) no i pokój cały chłopięcy a córka sie urodziła. Bywa różnie......

A gin był pewny? Mój mi nie pozostawił złudzeń. Powiedział, ze da sobie rękę obciąć:-)

Ale znajomej inny gin mówił ze boy i ona więcej płci nie sprawdzała ( uk ) no i pokój cały chłopięcy a córka sie urodziła. Bywa różnie......
Ten gbur pow że chłopczyk do potwierdzenia za 1czy 2 tyg. Tyle[emoji849]

Katrinaa pamiętam że z czaszki dzidzia wyglądała na chłopca. A to pech :/ najgorzej jak już się człowiek cieszy a tu... Zonk
Na bank chłopak?
Szczypiorkowa macie jeszcze dużo czas na wybór imienia. Także na spokojnie : ) samo przyjdzie

Ostatnia edycja:
Dziękuje Katrin
Takie małe to każde kochane [emoji173]️
Na fb z nubow z jeden grupy to naprawdę specjalistki i jak już wszystkie piszą ze chłopak/dziewczynka to nigdy pomyłki nie było. Lekarz to lekarz ale jak dobre zdj to one w tym „siedzą” lata i różne nawet tricky nuby określały dobrze.

Powiedzcie mi proszę czy już teraz brać lukrecję jeśli mam zamiar starać się tak za ok 2 miesiące? Teraz jestem w połowie cyklu, więc odpuszczam, następny też odpuszczam i starania na jeszcze kolejny. Wiadomo, inofem i żurawina cały czas, ale co z lukrecją? Brać już od następnego cyklu czy dopiero zacząć brać w staraniowym?

Chodzi mi o lukrecję dla mnie, nie dla męża ;)

Powiedzcie mi proszę czy już teraz brać lukrecję jeśli mam zamiar starać się tak za ok 2 miesiące? Teraz jestem w połowie cyklu, więc odpuszczam, następny też odpuszczam i starania na jeszcze kolejny. Wiadomo, inofem i żurawina cały czas, ale co z lukrecją? Brać już od następnego cyklu czy dopiero zacząć brać w staraniowym?

Chodzi mi o lukrecję dla mnie, nie dla męża ;)

Ja bym zaczekala z lukrecja, bo skoro podkręca jajeczka, to po co jak nie będzie staranek, ale lepiej jak @Miciur-ka sie wypowie bo ona to fachura w tej (i każdej innej) dziedzinie [emoji6][emoji23]

reklama
Leeleeth też mi się tak właśnie wydaje ;)

Ale czekaj czekaj, podkręca jajeczka , czyli co, może zrobić bliźniaki jak clo? :o jak tak, to ja nie chcę o_O

Do góry