reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Miciurka dziś miałam 36,42 a dzień wcześnie 36,19.

a dziś 18dc... mój standardowy dzień na owu. A ja durna uwierzyłam gin ze owu będzie 13/14 dc wrrrr

Poszperałam w necie i znalazlam fajny blog matki synów i ona polecała tam inne blogi mam mających samych chłopców. Jedna mama ma 5-u, w tym dwoje najmłodszych to bliźnięta ;)

I wiecie co, istnieją chyba dwie grupy kobiet: jedne naprawdę chcą dzieci jednej płci (np.moja znajoma chciała trzech synków i ma) oraz takie, które jednak czuły by się spełnione -dopełnione poprzez bycie mamą i chlopca i dziewczynki. Przeczytalam kiedyś komentarze pod jakims blogiem i zdarzało się, że kobitki mające np.dwóch synów pisały , że super itd.ale przyznały, że jednak jak się urodzila im jeszcze córka, to dopiero poczuły spełnienie (takie chyba dopełnienie )

Miciurka dziś miałam 36,42 a dzień wcześnie 36,19.

a dziś 18dc... mój standardowy dzień na owu. A ja durna uwierzyłam gin ze owu będzie 13/14 dc wrrrr
U mnie było podobnie i właśnie owu była w tą niska temp - u mnie 36,12 a na drugi dzień już było 36,42 i codziennie wyżej. (w dniu owu właśnie spadła i miałam mega wodnisty śluz) dlatego wiedzialam po sluzie i po temp że owu była w dniu spadku temp a po 3 dniach gin to potwierdzil.

reklama
Zobaczcie co na innym wątku wyszperalam, sprawa świeża
IMG_5480.JPG

Załączniki

• IMG_5480.JPG
    IMG_5480.JPG
    102,2 KB · Wyświetleń: 343
Do góry