reklama
gorligorligor
Fanka BB :)
Fajnie mi się Was dziewczyny czyta i super, że jesteśmy trochę jak taka grupa wsparcia dla siebie. Ja się dziś pół dnia kiepsko czuję. Zgaga i migrena na pierwszy plan.
Szczypiorkowa Iga chyba delikatniejsze w brzmieniu
Szczypiorkowa Iga chyba delikatniejsze w brzmieniu
gorligorligor
Poszperałam w necie i znalazlam fajny blog matki synów i ona polecała tam inne blogi mam mających samych chłopców. Jedna mama ma 5-u, w tym dwoje najmłodszych to bliźnięta
gorligorligor
I wiecie co, istnieją chyba dwie grupy kobiet: jedne naprawdę chcą dzieci jednej płci (np.moja znajoma chciała trzech synków i ma) oraz takie, które jednak czuły by się spełnione -dopełnione poprzez bycie mamą i chlopca i dziewczynki. Przeczytalam kiedyś komentarze pod jakims blogiem i zdarzało się, że kobitki mające np.dwóch synów pisały , że super itd.ale przyznały, że jednak jak się urodzila im jeszcze córka, to dopiero poczuły spełnienie (takie chyba dopełnienie )
Kruszynka123
U mnie było podobnie i właśnie owu była w tą niska temp - u mnie 36,12 a na drugi dzień już było 36,42 i codziennie wyżej. (w dniu owu właśnie spadła i miałam mega wodnisty śluz) dlatego wiedzialam po sluzie i po temp że owu była w dniu spadku temp a po 3 dniach gin to potwierdzil.Miciurka dziś miałam 36,42 a dzień wcześnie 36,19.
a dziś 18dc... mój standardowy dzień na owu. A ja durna uwierzyłam gin ze owu będzie 13/14 dc wrrrr
gorligorligor
Módlmy się za zdrówko naszych bobaskow, bo to, że ich już kochamy i jeszcze mocniej pokochamy to pewne! Obyśmy dotrwały do mety kochane i szczęśliwie urodziły.
reklama
Podziel się: