reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Szczypiorkowa chodzi o to że nub jest płaski, przyległy i wzdłuż kręgosłupa to jest dziewczynkowy (równoległy do kręgosłupa)
Czasem jest płaski ale ma 'cypelek' to jest chłopczykowy albo pod kątem do kręgosłupa chyba jakieś 30 stopni to też chłopczykowy. Patrz foto :)

Oddaję swój głos na Ingę : )
Screenshot_20180420-084207.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180420-084207.jpg
    Screenshot_20180420-084207.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 389
reklama
Hej dziewczyny,i u mnie jak sie okazalo bedzie trzeci chlopiec, a dwoch lekarzy twierdzilo ze dziewczynka, widocznie siurek sie niezle chowal wiec bede mama tylko chlopcow

Ehhhh czyli póki co, żadna z nas 'nie zaplanowała płci' hahahaha :D
No życie. Co zrobimy :) imię wybrane? :)
Matko na mam tylko chłopiecch imion a dla dziewczynki myślę i myślę i mam tylko jedno które mąż jak słyszy mówi że nie :D... Jeszcze zobaczymy hahaha :D
On chce Anite, Kinge, Joannę.... Ale jakoś mnie tak nie przekonują... :/

Inga [emoji7] sama mezy proponowalam
Cudowne imie. Powiem wam ze zaczynam totalnie przestawac w wierzyc w to planowanie :(

Nie wolno przestawiać wierzyć! :)
Ale na podstawie kilku ostatnich usg dziewczyn z forum faktycznie można wyciągnąć pewne wnioski haha :D
No ale dziewczyny przecież któreś musiało się udać!!! To może i Wam (staraczkom) też się uda :)

Katri kurde No to szok! Przykro mi. Jednak najgorzej jak człowiek się nastawi a tu taka „niespodzianka”. Lepiej od początku chociaż wiaodmo znów się ma nadzieje do końca. Masz zdjęcie siusiaka? Widzisz wg mnie na zdj bardziej na chłopca a lekarz stwierdził z tego wcześniejszego córkę to bardzo dziwne!
My do końca nie mieliśmy imienia. Tzn ja pare wybrałam ale mąż nie bardzo ale się wkoncu na porodówce zgodził.

Imama niestety nie mam zdjecia siusiorka, ale dokonale mi go lekarz pokazywal na filmiku z usg ale ciesze sie ze wsystko wporzadku z moim synkiem Ty tez urodzilas slicznego synusia!gratulacje

reklama
Do góry