reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Boszzzzzz dlatego tak żałuje, ze w pl nifty takie drogie!!!
Chciałabym szybko znac płeć jakakolwiek by była :-) by sobie w głowie poukładać :-) no co zrobić.
Ja też już bym chciała tak na 100%wiedziec [emoji53] zobaczę jak finansowo będzie jak mi przyjdzie szybciej przelew to 3 go pójdę do gina (on tylko prywatnie przyj) żeby już mieć pewność że napewno Gabryś będzie.... Dziewczyny mi pisaly na grupie na fb żeby w 12 Tc do końca nie wierzyć w te okreslanie plci bo mnóstwo pomyłek ehhh tylko mi w głowie mieszają [emoji29]

reklama
A gin był pewny? Mój mi nie pozostawił złudzeń. Powiedział, ze da sobie rękę obciąć:-)

Ale znajomej inny gin mówił ze boy i ona więcej płci nie sprawdzała ( uk ) no i pokój cały chłopięcy a córka sie urodziła. Bywa różnie......

A gin był pewny? Mój mi nie pozostawił złudzeń. Powiedział, ze da sobie rękę obciąć:-)

Ale znajomej inny gin mówił ze boy i ona więcej płci nie sprawdzała ( uk ) no i pokój cały chłopięcy a córka sie urodziła. Bywa różnie......
Ten gbur pow że chłopczyk do potwierdzenia za 1czy 2 tyg. Tyle[emoji849]

Katrinaa pamiętam że z czaszki dzidzia wyglądała na chłopca. A to pech :/ najgorzej jak już się człowiek cieszy a tu... Zonk
Na bank chłopak?
Szczypiorkowa macie jeszcze dużo czas na wybór imienia. Także na spokojnie : ) samo przyjdzie

Ostatnia edycja:
Dziękuje Katrin
Takie małe to każde kochane [emoji173]️
Na fb z nubow z jeden grupy to naprawdę specjalistki i jak już wszystkie piszą ze chłopak/dziewczynka to nigdy pomyłki nie było. Lekarz to lekarz ale jak dobre zdj to one w tym „siedzą” lata i różne nawet tricky nuby określały dobrze.

Powiedzcie mi proszę czy już teraz brać lukrecję jeśli mam zamiar starać się tak za ok 2 miesiące? Teraz jestem w połowie cyklu, więc odpuszczam, następny też odpuszczam i starania na jeszcze kolejny. Wiadomo, inofem i żurawina cały czas, ale co z lukrecją? Brać już od następnego cyklu czy dopiero zacząć brać w staraniowym?

Chodzi mi o lukrecję dla mnie, nie dla męża ;)

Powiedzcie mi proszę czy już teraz brać lukrecję jeśli mam zamiar starać się tak za ok 2 miesiące? Teraz jestem w połowie cyklu, więc odpuszczam, następny też odpuszczam i starania na jeszcze kolejny. Wiadomo, inofem i żurawina cały czas, ale co z lukrecją? Brać już od następnego cyklu czy dopiero zacząć brać w staraniowym?

Chodzi mi o lukrecję dla mnie, nie dla męża ;)

Ja bym zaczekala z lukrecja, bo skoro podkręca jajeczka, to po co jak nie będzie staranek, ale lepiej jak @Miciur-ka sie wypowie bo ona to fachura w tej (i każdej innej) dziedzinie [emoji6][emoji23]

reklama
Leeleeth też mi się tak właśnie wydaje ;)

Ale czekaj czekaj, podkręca jajeczka , czyli co, może zrobić bliźniaki jak clo? :o jak tak, to ja nie chcę o_O

Do góry