reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@baby_girl Miciur-ka pisała, że to jak clo działa wiec bliźniaki chyba możliwe, ja mega owu czułam. Wiec jajo strusie chyba było [emoji23]

Ja w tym sama lukrecja a w następnym clo, dwa razy i finito.

reklama
Dziękuje Katrin
Takie małe to każde kochane [emoji173]️
Na fb z nubow z jeden grupy to naprawdę specjalistki i jak już wszystkie piszą ze chłopak/dziewczynka to nigdy pomyłki nie było. Lekarz to lekarz ale jak dobre zdj to one w tym „siedzą” lata i różne nawet tricky nuby określały dobrze.
Na tej grupie strictly nub theory??

Babygirl- nie musisz brac lukrecji juz iles tam miesiecy przed :) , wystarczy w cyklu staraniowym af-O, chyba ze chcesz spr. Czy lukrecja ci cos przestawi i kiedu bedzie owu, ( mi przesuneła z owu w 19 dc na owu w 14-15 dc)

Co do akcji nocnych to niestety tez takie mamy ,ja ograbiczyłam.teraz duzo rzeczy młodemu, i dziewczyny dobrze pisza za duzo bodzcow cos.sie dzieje i wycie gotowe, w nocy jakies zwidy rozne

Grabcia-zdarza sie ze po prostu puszcza nam nerwy pozniej zawsze wyrzuty sumienia za jakieś krzyki , no bywa , jestesmy tylko ludzmi :) , takze sie nie przejmuj ,troche.moze ogranicz tv i jakies tam bodzce przed spaniem z godzinke , jakies wyciszanie typu czytanie bajek przed snem,

Baby_girl, ja brałam lukrecję w 2 cyklach-oba z monitoringiem. Ovu w pierwszym cyklu LR był mega odczuwalny. Właśnie czekam na ovu II cyklu. Ale oba monitoringi stwierdzały jeden pęcherzyk dominujący.

Ps/ jeśli jutro będzie wzrost to owulacja wypada w 17 dniu cyklu?

Załączniki

• D7F154C1-A0E4-4A10-B48A-48F79841BF98.png
    D7F154C1-A0E4-4A10-B48A-48F79841BF98.png
    38,3 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Do góry