reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Wiesz tak mi się ciagle wydaje bo jak staraliśmy się o syna to nawet w sama owulacje czasem nam sexy nie wychodziły i pomyślałam sobie ze skoro w sama owu nie zatrybi to co dopiero 4 dni przed na żurawinie itp hehe

Ale wiem, ze to loteria.... znajoma dwa lata starała się wraz z monitoringiem itp a wyszło 5 dni przed owu co olali cykl bo mąż był na delegacji toz to loteria.

A dziś sexow nie będzie bo mąż w pracy pewnie chleje kawę jedna za druga i męskie plemniki dostaną speeda hahahahah

Kruszynka będzie dobrze!!

Kruszynka nie załamuj//my dajemy sobie czas do wrzesnia, jak nie zaskoczy to zaraz po pozytywnym tescie bedziemy dzialać i bedzie co ma byc
Nie no spokojnie to naprawdę rzecz bardzo indywidualna nie wiem od czego to zależy czy od wieku czy od tego że moze w nasieniu przeważają chłopcy nie mam pojęcia [emoji15]. U mnie z drugim synem po pół roku prób właśnie z odstepem podałam się bo bardzo chciałam zajsc ogólnie w ciążę gin pow że w ten sposób może nie udać się wogole a w owu pyk i odrazu..... Tym razem działałam tylko jak miałam możliwośc bo mąż był w domu ale i tak to trwało 7 mies od straty. Ehhh ciężko działać z mężem który jest co drugi weekend w domu.

Wiesz tak mi się ciagle wydaje bo jak staraliśmy się o syna to nawet w sama owulacje czasem nam sexy nie wychodziły i pomyślałam sobie ze skoro w sama owu nie zatrybi to co dopiero 4 dni przed na żurawinie itp hehe

Ale wiem, ze to loteria.... znajoma dwa lata starała się wraz z monitoringiem itp a wyszło 5 dni przed owu co olali cykl bo mąż był na delegacji toz to loteria.

A dziś sexow nie będzie bo mąż w pracy pewnie chleje kawę jedna za druga i męskie plemniki dostaną speeda hahahahah

Kruszynka będzie dobrze!!

Jeju jakby ja chciała żeby u nad to było takie proste na chłopca :( kawa speed owu i bam! Jest boy ... No trudno boya nie będzie ... Za to córki nam wychodzą z wsyztskiego ehhh :)

@Kruszynka123 my o pierwsze staralismy sie 4 lata...monitoring homrony badania ...w koncu oboje swietowalismy urodziny meza %% i pyk zrobił sobie wymarzonego synka w prezencie :p
teraz w sumie oboje chcemy dziecko, oboje bardzo chcemy zeby bylo wszystko ok, zebym byla w domu nie w szpitalu i bardzo chcemy dziewczynke bo nie dość, że mielibyśmy komplet ( a jesli sie syt powtorzy z poprzedniej ciazy to ja sie wiecej nie zgodze na dziecko..a miala byc min 4) no i lekarz mowi ze z dziewczynka sa inne hormony i byc moze nie bedzie tak zle jjak z synkiem wiec u nas motywacja ogromna

co do plemniczkow..ja mam 4 siostry, 2 braci..maz ma 3 braci 1 siostre..no i my mamy synka, moja siostra ma 2synkow, brat mial 2 synkow (jeden zmarl :( ) i druga siostra córeczke i synka..wiec u nas chyba sami synkowie beda :p

Szczypiorkowa no właśnie ciężkie to wszystko. Ja mam wrażenie ze mój wypije kawę to chłopca zrobi hehehe a wiem przecież ze to tylko mały czynnik.... ale jednak mam
Wrażenie ze on ma formę tylko na chłopców... whyyyyyyy... no cóż trudno :p

Nosz kuuuuźwa, dziewczyny ja wiem ze mam nie przeżywać ale autentycznie WSZĘDZIE SA MAILI CHŁOPCY!!! nawet na durnym fb same powiadomienia o narodzinach i usg chłopców, i sprzedaż ciuchów na grupach sprzedażowych - chłopców, dziś byłam na zakupach z dziewczynami i przyjechała koleżanka z UK z całą trójka pociech i co? Najmłodszy też chłopiec...
Naprawdę cały wszechświat nie pozwala mi już na starcie zapomnieć o tym, że nie będę mama chłopca wrrrr :/

reklama
Szczypiorkowa znam to. Trzeba to przetrawić:( ja tez ciagle widzę małe dziewczynki. A najgorzej jak ktoś ma wpadkę i mówi ze im
To nie w sos i co córka.

Ostatnio widziałam taka patologie okropna i patrzę idzie... dwóch chłopców i dwie dziewczynki. Ahhh

Do góry