reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Wiesz tak mi się ciagle wydaje bo jak staraliśmy się o syna to nawet w sama owulacje czasem nam sexy nie wychodziły i pomyślałam sobie ze skoro w sama owu nie zatrybi to co dopiero 4 dni przed na żurawinie itp hehe

Ale wiem, ze to loteria.... znajoma dwa lata starała się wraz z monitoringiem itp a wyszło 5 dni przed owu co olali cykl bo mąż był na delegacji toz to loteria.

A dziś sexow nie będzie bo mąż w pracy pewnie chleje kawę jedna za druga i męskie plemniki dostaną speeda hahahahah

Kruszynka będzie dobrze!!

Kruszynka nie załamuj//my dajemy sobie czas do wrzesnia, jak nie zaskoczy to zaraz po pozytywnym tescie bedziemy dzialać i bedzie co ma byc
Nie no spokojnie to naprawdę rzecz bardzo indywidualna nie wiem od czego to zależy czy od wieku czy od tego że moze w nasieniu przeważają chłopcy nie mam pojęcia [emoji15]. U mnie z drugim synem po pół roku prób właśnie z odstepem podałam się bo bardzo chciałam zajsc ogólnie w ciążę gin pow że w ten sposób może nie udać się wogole a w owu pyk i odrazu..... Tym razem działałam tylko jak miałam możliwośc bo mąż był w domu ale i tak to trwało 7 mies od straty. Ehhh ciężko działać z mężem który jest co drugi weekend w domu.

Wiesz tak mi się ciagle wydaje bo jak staraliśmy się o syna to nawet w sama owulacje czasem nam sexy nie wychodziły i pomyślałam sobie ze skoro w sama owu nie zatrybi to co dopiero 4 dni przed na żurawinie itp hehe

Ale wiem, ze to loteria.... znajoma dwa lata starała się wraz z monitoringiem itp a wyszło 5 dni przed owu co olali cykl bo mąż był na delegacji toz to loteria.

A dziś sexow nie będzie bo mąż w pracy pewnie chleje kawę jedna za druga i męskie plemniki dostaną speeda hahahahah

Kruszynka będzie dobrze!!

Jeju jakby ja chciała żeby u nad to było takie proste na chłopca :( kawa speed owu i bam! Jest boy ... No trudno boya nie będzie ... Za to córki nam wychodzą z wsyztskiego ehhh :)

@Kruszynka123 my o pierwsze staralismy sie 4 lata...monitoring homrony badania ...w koncu oboje swietowalismy urodziny meza %% i pyk zrobił sobie wymarzonego synka w prezencie :p
teraz w sumie oboje chcemy dziecko, oboje bardzo chcemy zeby bylo wszystko ok, zebym byla w domu nie w szpitalu i bardzo chcemy dziewczynke bo nie dość, że mielibyśmy komplet ( a jesli sie syt powtorzy z poprzedniej ciazy to ja sie wiecej nie zgodze na dziecko..a miala byc min 4) no i lekarz mowi ze z dziewczynka sa inne hormony i byc moze nie bedzie tak zle jjak z synkiem wiec u nas motywacja ogromna

co do plemniczkow..ja mam 4 siostry, 2 braci..maz ma 3 braci 1 siostre..no i my mamy synka, moja siostra ma 2synkow, brat mial 2 synkow (jeden zmarl :( ) i druga siostra córeczke i synka..wiec u nas chyba sami synkowie beda :p

Szczypiorkowa no właśnie ciężkie to wszystko. Ja mam wrażenie ze mój wypije kawę to chłopca zrobi hehehe a wiem przecież ze to tylko mały czynnik.... ale jednak mam
Wrażenie ze on ma formę tylko na chłopców... whyyyyyyy... no cóż trudno :p

Nosz kuuuuźwa, dziewczyny ja wiem ze mam nie przeżywać ale autentycznie WSZĘDZIE SA MAILI CHŁOPCY!!! nawet na durnym fb same powiadomienia o narodzinach i usg chłopców, i sprzedaż ciuchów na grupach sprzedażowych - chłopców, dziś byłam na zakupach z dziewczynami i przyjechała koleżanka z UK z całą trójka pociech i co? Najmłodszy też chłopiec...
Naprawdę cały wszechświat nie pozwala mi już na starcie zapomnieć o tym, że nie będę mama chłopca wrrrr :/

reklama
Szczypiorkowa znam to. Trzeba to przetrawić:( ja tez ciagle widzę małe dziewczynki. A najgorzej jak ktoś ma wpadkę i mówi ze im
To nie w sos i co córka.

Ostatnio widziałam taka patologie okropna i patrzę idzie... dwóch chłopców i dwie dziewczynki. Ahhh

Do góry