szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
Szczypiorku, mi Pamiętam że powiedziano że w 12 tygodniu serca się nie sprawdza dokładnie. Patrzy się tylko czy bije ale serce dopiero bada się na polowkowych. Tak naprawdę prenatalne są właściwie tylko od przeziernosci karkowej i sprawdzenia czy jest kość nosowa bo znowu w kolejnych tygodniach tego nie widac. Więc ja uważam że nie ma co panikowac. Skoro przeziernosc ok to badanie jest zrobione tak jak być powinno.
A ja tam nadal czuje u Ciebie synka. Naprawdę! Jeśli dla płci chcesz iść do lekarza to pójdź ale czy masz pewność że Ci powie? Na tym etapie lekarze często nie chcą mówić jaka płeć.
Pomyślcie sami z mężem.
Na pewno wszystko jest ok.
Słońce przyznam szczerze, że teraz płeć jest najmniej istotna jak usłyszałam o takich błędach :/
Kurde teraz przypomniałam sobie jak facet badał serce i mówi o przedsionku coś włączył i zaraz mówi a to nie to to ta druga komora - no to świetnie. Ale ogólnie wydawało się że wie o czym mówi...
Na tym opisie mam że wsyztsko jest ok. Więc liczę na to, że tak jest ... Innej opcji nawet nie biorę pod uwagę
Ostatnia edycja: