reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Naomi ja nieststy dopiero staram
Się o córkę...
także wszystko przede mną.

Raczej nie uda nam się z króliczkami bo mąż ma dyżury często nie ma go w nocy itp a za dnia już ciężko przy naszych dzieciach hehe :) wiec stawiam na jeden stosunek + moje cudowanie....

reklama
Ja piepsze dziewczyny co za noc.... Moje córy maja takie katary, że nie spały w zasadzie wcale, ja nie lepsza plus tak mnie wymeczylo od 20 do prawie północy i rzygamlam jak tylko wstałam.ojej ledwo stoję na nogach ... To będzie trudny dzien :(

@Luisa2018 przepraszam ze pytam ale gubię się we wszystkich dziewczynach i planach. Jesteś w ciąży czy planujesz ? Jestem ciekawa bo stosujesz sok z żurawiny jak ja. Nam wtedy udała się córka. Ale patrząc na obecne wyniki staran myśle ze po prostu mieliśmy tez suplement w postaci szczęścia.
Ja wierze w króliczki. Jedna z Was mówiła ze nie ma szans zajść w ciąże dzień przed owu. Ja akurat starałam się do dnia owu włącznie. Potem stop. Ale dzień w dzień aż M miał dosyć.

Haha ja z kroliczkowego mam 2 córki :) bez sypki, bez niczego więcej poza fit live'em :)

@szczypiorkowa12345 hahhaha nieszczególnie [emoji6] takie zwykle szare życie, tylko w chaosie i dość głośne [emoji23][emoji23][emoji23]

@Luisa2018 ja tez lubię ten sok, mój to aż cierpki jest [emoji23]

Trzymajcie za mnie kciuki, dzisiaj szczepienie dwójki a jutro zdjęcie szwow, dramat i tragedia będzie [emoji23][emoji23][emoji23]

Anija,ja piłam tego soku OK.50 ml dziennie. Luisa,to zes się rozpędziła [emoji12]ja id tego miesiąca zaczęłam lykac żurawinę s tabletkach, ale właśnie doszła butla z sokiem wiec nie wykluczam w kolejnym cyklu soczek.
Szczypiorkowa, to masz niezły sajgon. Może znajdziesz chwile na odesłanie ciężkiej nocki. Ja s takich sytuacjach posiłkuje się bajkami-nie funkcjonuje jak nie dośpie.
Leeleth, powodzenia. Oczywiście trzymam kciukasy [emoji110]
Luisa, jak tempka?

Gosica eh niestety temp w dół
Wiec owu dopiero przede mną. Lipa! Zadzialalismy za wcześnie. Strasznie się pogubiłam. Nie ma co rozpaczać :) ale nie wiem jak
Mam wyczuć ta owulacje teraz.....

Załączniki

• 2FA79547-2E4D-451C-A86E-ADABE3360086.png
    2FA79547-2E4D-451C-A86E-ADABE3360086.png
    34 KB · Wyświetleń: 87
Luisa, szkoda [emoji19] może ovu będzie w ciągu dnia a skok odnotujesz dopiero jutro.
Tez mam ten problem, ovu praktycznie nie czuje. Chociaż po Lukrecji w ostatnim cyklu była wyczuwalna i to bardzo.

reklama
Baby girl nasienie 4 dniowe wiec na chłopaka i za blisko owu... niby wiem ze to bez znaczenia ale jakieś głębokie przekonanie mam.

Gosica ja czuje 4 dni ze coś się dzieje od wczoraj nic i dziś nic wiec myślałam ze była wczoraj a tu taki numer. No cóż

Do góry