reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Naomi ja nieststy dopiero staram
Się o córkę...
także wszystko przede mną.

Raczej nie uda nam się z króliczkami bo mąż ma dyżury często nie ma go w nocy itp a za dnia już ciężko przy naszych dzieciach hehe :) wiec stawiam na jeden stosunek + moje cudowanie....

reklama
Ja piepsze dziewczyny co za noc.... Moje córy maja takie katary, że nie spały w zasadzie wcale, ja nie lepsza plus tak mnie wymeczylo od 20 do prawie północy i rzygamlam jak tylko wstałam.ojej ledwo stoję na nogach ... To będzie trudny dzien :(

@Luisa2018 przepraszam ze pytam ale gubię się we wszystkich dziewczynach i planach. Jesteś w ciąży czy planujesz ? Jestem ciekawa bo stosujesz sok z żurawiny jak ja. Nam wtedy udała się córka. Ale patrząc na obecne wyniki staran myśle ze po prostu mieliśmy tez suplement w postaci szczęścia.
Ja wierze w króliczki. Jedna z Was mówiła ze nie ma szans zajść w ciąże dzień przed owu. Ja akurat starałam się do dnia owu włącznie. Potem stop. Ale dzień w dzień aż M miał dosyć.

Haha ja z kroliczkowego mam 2 córki :) bez sypki, bez niczego więcej poza fit live'em :)

@szczypiorkowa12345 hahhaha nieszczególnie [emoji6] takie zwykle szare życie, tylko w chaosie i dość głośne [emoji23][emoji23][emoji23]

@Luisa2018 ja tez lubię ten sok, mój to aż cierpki jest [emoji23]

Trzymajcie za mnie kciuki, dzisiaj szczepienie dwójki a jutro zdjęcie szwow, dramat i tragedia będzie [emoji23][emoji23][emoji23]

Anija,ja piłam tego soku OK.50 ml dziennie. Luisa,to zes się rozpędziła [emoji12]ja id tego miesiąca zaczęłam lykac żurawinę s tabletkach, ale właśnie doszła butla z sokiem wiec nie wykluczam w kolejnym cyklu soczek.
Szczypiorkowa, to masz niezły sajgon. Może znajdziesz chwile na odesłanie ciężkiej nocki. Ja s takich sytuacjach posiłkuje się bajkami-nie funkcjonuje jak nie dośpie.
Leeleth, powodzenia. Oczywiście trzymam kciukasy [emoji110]
Luisa, jak tempka?

Gosica eh niestety temp w dół
Wiec owu dopiero przede mną. Lipa! Zadzialalismy za wcześnie. Strasznie się pogubiłam. Nie ma co rozpaczać :) ale nie wiem jak
Mam wyczuć ta owulacje teraz.....

Załączniki

• 2FA79547-2E4D-451C-A86E-ADABE3360086.png
    2FA79547-2E4D-451C-A86E-ADABE3360086.png
    34 KB · Wyświetleń: 77
Luisa, szkoda [emoji19] może ovu będzie w ciągu dnia a skok odnotujesz dopiero jutro.
Tez mam ten problem, ovu praktycznie nie czuje. Chociaż po Lukrecji w ostatnim cyklu była wyczuwalna i to bardzo.

reklama
Baby girl nasienie 4 dniowe wiec na chłopaka i za blisko owu... niby wiem ze to bez znaczenia ale jakieś głębokie przekonanie mam.

Gosica ja czuje 4 dni ze coś się dzieje od wczoraj nic i dziś nic wiec myślałam ze była wczoraj a tu taki numer. No cóż

Do góry