reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Luisa, tez się mocno cykałem jak miałam cut off 3,5 dniowy. Tez tłumacze sobie ze super znaczenia nie ma, ale człowiek chce odhaczyć większość czynników. Nie martw się, ja gdybym nie poszła na monitoring to tez bym sie mocno dziwiła dlaczego nie ma skoku. Cykl ni zrobił numer, ze jak dobrze pójdzie to ovu dopiero w 23 dc/tak gin twierdzi, a ja stawiam na 24dc. Cóż, zegarkami nie jesteśmy i odchylenia mogą się zdarzać.

reklama
Szczypiorkowa fakt. Ciężko czegokolwiek się doliczyć w sumie. Na dodatek ja kp wiec mogą wariować hormony, no i dostałam opryszczki wiec osłabienie organizmu i owu mogła się przesunąć o jeden dzień. A w niedziele biegłam 13 km wiec tez wysiłek dla organizmu no i cyrki gotowe.

Gosica aż się boje co będzie przy clo ha ha ha

@Luisa2018 no to tym bardziej! Ja nie wiem ale jak przyszłam na forum to była myśl że dziewczynki przed owu a chłopcy w owu. To tak na chłopski rozum - pink z brokatem jak nic :D

@leeleeth nie znam historii waszej adopcji ale sama zawsze chciałam zaadaptować dziecko :) jednak mąż zawsze mówił że nie umiał by się odnaleźć w takiej sytuacji więc odpuściłam :)

Luisa, myśle ze akurat clo uspokoi cykl-tak minusie tylko wydaje.
Ja na razie działam z sama lukrecja, ale jak przez kolejne 2/3 mies nie zatrybi to wrzucam clo. Nie, 4 dni przed ovu nie jest za późno. Wiadomo mniejsze szanse ale na forum BDM widziałam sporo dziewczyn którym się udało zaciążyć z 4 dniowym cut offem.

reklama
Do góry