reklama
O matko jak to rodzice nie mogą? Czy oni są niepoważni ?
Straszne nie?!
Ja już tu od zmysłów odchodzę i zmartwień sie jak to przeżyjemy, jutro dopiero 15-16 na 15 minut będziemy mogli go zobaczyć
maran-atha
Fanka BB :)
Leeleeth zdrowka dla synka, oby szybko ten czas minal bo malemu tez pewnie smutno bez Was...
szczypiorkowa12345
@leeleeth ojeju ja bym zeszła na zawal... Dlaczego wam nie wolno być z nim?! Jeszcze się nie spotkałam że rodziców nie wpuszczaja na oddział a znajoma leżała z córką po wypadku nawet na intensywnej bo miała 2.5 roku
@alex811 suuuuuper gratulacje!!!
Nasz Igor (bo cały czas tak mówię do brzucha ) mialm całe 3.8cm w zeszłym tygodniu hahaha jaka wielkość, ale serce biło jak dzwon i nawet widziałam jak pływał
Co do usg prenatalnego... Ehhh... Ja z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej czuje niepokój związany z tym aby wsyztsko było ok i oczywisxie to co usłyszymy - drodzy Państwo jest córka bądź drodzy Państwo jest syn! O proszę tu jest siusiak...
Przysięgam na to drugie jest opcja ze się porycze z radości oczywiście
@alex811 suuuuuper gratulacje!!!
Nasz Igor (bo cały czas tak mówię do brzucha ) mialm całe 3.8cm w zeszłym tygodniu hahaha jaka wielkość, ale serce biło jak dzwon i nawet widziałam jak pływał
Co do usg prenatalnego... Ehhh... Ja z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej czuje niepokój związany z tym aby wsyztsko było ok i oczywisxie to co usłyszymy - drodzy Państwo jest córka bądź drodzy Państwo jest syn! O proszę tu jest siusiak...
Przysięgam na to drugie jest opcja ze się porycze z radości oczywiście
Kruszynka123
Dokładnie zdrowie maleństwa najważniejsze. Mam też wpisany test pappa ale szczerze mówiąc nie mam chęci go robić, czytałam o tym trochę i wiem że to tylko niepotrzebny stres ponieważ większość przypadków gdy wych coś nie tak okazało się błędem. Mam nadzieję że lek odstąpi od tego po dobrym wyniku usg. I jakoś nie Moge uwierzyć że to możliwe żeby w 12 Tc dowiedzieć się jaka płeć..Ja też strasznie przeżywałam prenatalne, zeby dzidziuś był zdrowy. Mi niestety nie powiedzieli jaka płeć [emoji27]
@aleks811 gratuluję [emoji6]
reklama
Kruszynka123
Nifty ok ale kosztuje kupię kasy. No cóż zobaczymy co zadecyduje lekarz... Czy muszę go robić czy nieNo właśnie ja też naczytałam sie o tym tescie papa, stąd był mój stres. Jakbym teraz byla w ciąży to bym rozważyła ten ten NIFTY.
Podziel się: