reklama
mihasiaaa
Fanka BB :)
Przypomnijcie mi proszę, czy ciąża po antybiotyku jest dzdziewczynkowa czy chłopczykowa? Gdzieś kiedyś czytałam jak pisałyście o tym. Od dzisiaj jestem na 4 dniowej kuracji, po tej ekstrakcji ósemki i nie wiem jak podejść do kwietniowych staranek.
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Gosica
Baby_girl, ja daje mezowi lukrecję w dawcę 750mg, tyle samo sobie hmm, u mnie 10dpo tez była biel a 1; dpo monretny cien
Leeleth, jak to niewiele robisz? Suple, dieta, ćwiczenia, zakwaszanie to mało? Jakoś czuje, ze ten cykl jest Twoj. Trzymam mooocno kciuki. Kiedy testujesz? Swoją droga gratulacje domku! Rozumiem, ze jesteś w niebiosach na myśl o dodatkowym metrażu? [emoji56]
Mihasia, ja pije pierwszy cykl Inofem, tam jest już 200 kwasu foliowego. Podobno dziewczynkowe, w statystykach stoi wysoko[emoji12] tutaj Marzycielka brała konkretne dawki tego suplementu+clo! ciekawa jestem kto u niej w brzuchu mieszka [emoji6]
Leeleth, jak to niewiele robisz? Suple, dieta, ćwiczenia, zakwaszanie to mało? Jakoś czuje, ze ten cykl jest Twoj. Trzymam mooocno kciuki. Kiedy testujesz? Swoją droga gratulacje domku! Rozumiem, ze jesteś w niebiosach na myśl o dodatkowym metrażu? [emoji56]
Mihasia, ja pije pierwszy cykl Inofem, tam jest już 200 kwasu foliowego. Podobno dziewczynkowe, w statystykach stoi wysoko[emoji12] tutaj Marzycielka brała konkretne dawki tego suplementu+clo! ciekawa jestem kto u niej w brzuchu mieszka [emoji6]
gorligorligor
Leelee super wieści
Kruszynka123
Hej dziewczyny
Dzwonili z przychodni pon na 8 10 mam badania prenatalne [emoji6]
Dzwonili z przychodni pon na 8 10 mam badania prenatalne [emoji6]
szczypiorkowa12345
@leeleeth GRATULACJE! My id zeszłego roku na swoim domek mały bo 110m2 cz użytkowej plus garaż i strych ale to dlatego że nie mamy już żadnych gospodarczych obejść a rzeczy tyle że rany boskie świete osobiście widząc ile pracy trzeba włożyć w działkę dom itd to nie wiem czy mieszkanie nie lepsze
@mihasiaaa ja Cię podziwiam, jak miałam kończyć swój dom to jedyne czego cholernie żałowałam to to, że nie stać mnie na projektanta wnętrz. Jezus jak ja nie nawidze tego robić. Ale poszliśmy po. Prostocie tj biały szary brązy podłogę i kolorowe dodatki. wyszło nawet ładnie ale ile się najadlam nerwowo j stresu to moje ehhh
@Kruszynka123!!!! A aaaaa no to czekamy na wieści! ja też będę w przyszłym tyg w wt lub w czw, czekam na tel kiedy będzie termin jeju ile się cieszę że to już tyle się tak dererwuje raz żeby wsyztsko było ok a dwa czy zobaczymy siusiaka...
@mihasiaaa ja Cię podziwiam, jak miałam kończyć swój dom to jedyne czego cholernie żałowałam to to, że nie stać mnie na projektanta wnętrz. Jezus jak ja nie nawidze tego robić. Ale poszliśmy po. Prostocie tj biały szary brązy podłogę i kolorowe dodatki. wyszło nawet ładnie ale ile się najadlam nerwowo j stresu to moje ehhh
@Kruszynka123!!!! A aaaaa no to czekamy na wieści! ja też będę w przyszłym tyg w wt lub w czw, czekam na tel kiedy będzie termin jeju ile się cieszę że to już tyle się tak dererwuje raz żeby wsyztsko było ok a dwa czy zobaczymy siusiaka...
@Luisa2018 elektronicznym mierzysz? Masz świeże baterie? Bo trochę dziwna temp, to duża hipotermia jest [emoji2]
reklama
Podziel się: