reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@leeleeth ojeju ja bym zeszła na zawal... Dlaczego wam nie wolno być z nim?! Jeszcze się nie spotkałam że rodziców nie wpuszczaja na oddział a znajoma leżała z córką po wypadku nawet na intensywnej bo miała 2.5 roku :(

@alex811 suuuuuper gratulacje!!! :)
Nasz Igor (bo cały czas tak mówię do brzucha :D) mialm całe 3.8cm w zeszłym tygodniu hahaha jaka wielkość, ale serce biło jak dzwon i nawet widziałam jak pływał :D

Co do usg prenatalnego... Ehhh... Ja z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej czuje niepokój związany z tym aby wsyztsko było ok i oczywisxie to co usłyszymy - drodzy Państwo jest córka bądź drodzy Państwo jest syn! O proszę tu jest siusiak...

Przysięgam na to drugie jest opcja ze się porycze :D z radości oczywiście :)

Ja też strasznie przeżywałam prenatalne, zeby dzidziuś był zdrowy. Mi niestety nie powiedzieli jaka płeć [emoji27]
Dokładnie zdrowie maleństwa najważniejsze. Mam też wpisany test pappa ale szczerze mówiąc nie mam chęci go robić, czytałam o tym trochę i wiem że to tylko niepotrzebny stres ponieważ większość przypadków gdy wych coś nie tak okazało się błędem. Mam nadzieję że lek odstąpi od tego po dobrym wyniku usg. I jakoś nie Moge uwierzyć że to możliwe żeby w 12 Tc dowiedzieć się jaka płeć..
@aleks811 gratuluję [emoji6]

No właśnie ja też naczytałam sie o tym tescie papa, stąd był mój stres. Jakbym teraz byla w ciąży to bym rozważyła ten ten NIFTY.

reklama
Do góry