reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Leeleth gratulacje ze udało się z domem. I współczuje sytuacji z synem. Kciuki aby było szybko bezproblemowo i mały to zniósł lepiej niż rodzice. Bo my jednak zawsze najbardziej panikujemy
Kruszynka ja byłam na prenatalnych właśnie w takim czasie dokładnie 12+4 i wtedy już było ten cypelek widać co mi i na fb i na IG pisały dziewczyny ze 100% syn. Do tego gin to samo. Wiec naprawdę jak dobrze się ułoży to można nuz coś widzieć
Kati a jak Ty tam? Kulasz się jeszcze? Bo miałaś jakoś termin na początek kwietnia. Mam nadzieje ze już dzidzia z Toba!

Hej Dziewczyny :)

Ja już dawno po testowaniu, napisałam Wam o tym kilka dni temu ;)

Leeleeth, gratulacje z powodu domu. I dużo zdrówka dla synka, wszystko będzie dobrze, to jest prosty zabieg. Kiedy testujesz?

Trzymam kciuki za wszystkie prenatalne! Niech się potwierdzi, że dzidziusie zdrowe i każdej taka płeć o jakiej marzy.

Imama, jak się czujesz? Rusza coś? Czy się zamknęłaś na 4 spusty? ;) myślę o Tobie cały czas i jak dałaś post, to serce zabiło jak oszalałe, myślałam, że może się przyszłaś pochwalić :D a Twoja sesja... Przecudna!

reklama
Do góry