Kruszynka123
Fanka BB :)
Super że to już tuż tuż [emoji4]zazdroszczę, już niedługo będziesz miała swojego księcia [emoji6]u mnie 11tc a czas się ciągnie jak flaki z olejem [emoji53]Gorligor ah No mam nadzieje ze u Ciebie szansa na „pomyłkę” jest. Ja to się znam na tym wiec mi kitu o siusiaku nieistniejącym bądź nie do końca wyraźnym nie wcisną hehe. Wydaje mi się ze jak na usg nie do końca widać bądź nie zbyt dobre. Moja gin ma super sprzęt i widać siurka jak u dorosłego.
Niestety trzeba się pogodzić. Jakiś cel tego mojego/moich chłopców był i jest wiec tego się trzymam. A drugi lepszy od pierwszego wiec co dopiero trzeci [emoji170]
Imienia nadal nie mamy wybranego także wiesz to nie takie proste. Wczoraj na badaniu gin z przerażeniem mi powiedziała ze mały jest mega nisko i ze rozwarcie już mam i ze mam jak najszybciej udać się do szpitala jak coś się zacznie bo inaczej urodzę w domu....
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Powiem szczerze że dla chłopca też jako tako nie mamy imienia... Mi się podoba Tycjan, Milan, Gabriel a mężowi żadne!więc będzie ciężko jak jest siusiak [emoji48]
Za to dziewczynka będzie Liwia bez dyskusji [emoji4]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom