szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahhahaha o dzięki Ci o Pani za łaskawość hihi ps. Kitqa będziesz mieć swojego Pitera jako trzeciego. ZobaczyszGorligorligor tak Cię lubię że oddam Ci 'mojego' Piotra [emoji7]
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Z tego co wiem dziewczyny tutaj biorą kwas foliowy. Ja również biorę. O naświetlaniu jąder odkąd tu jestem nie słyszałam.
Co do śniadań - statystycznie mnóstwo Polaków ich nie je. Zreszta ostatnio czytałam coś w necie ze wcale śniadanie nie jest obowiązkowe tak jak nam wpajali przed Laty... aleeeee nawet jeśli przyjąć ze śniadania to must have - uważam ze krzywdy nowonarodzonemu dziecku nie robimy jakiejś wielkiej. Zreszta jak wspomniałam większość moich znajomych śniadań nie je. Czy to zdrowe ? Nie wiem. Oddychanie już jest złe ze względu na smog, rośliny zatrute, mięso niedobre itp itd.