reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gorligor ah No mam nadzieje ze u Ciebie szansa na „pomyłkę” jest. Ja to się znam na tym wiec mi kitu o siusiaku nieistniejącym bądź nie do końca wyraźnym nie wcisną hehe. Wydaje mi się ze jak na usg nie do końca widać bądź nie zbyt dobre. Moja gin ma super sprzęt i widać siurka jak u dorosłego.
Niestety trzeba się pogodzić. Jakiś cel tego mojego/moich chłopców był i jest wiec tego się trzymam. A drugi lepszy od pierwszego wiec co dopiero trzeci [emoji170]
Imienia nadal nie mamy wybranego także wiesz to nie takie proste. Wczoraj na badaniu gin z przerażeniem mi powiedziała ze mały jest mega nisko i ze rozwarcie już mam i ze mam jak najszybciej udać się do szpitala jak coś się zacznie bo inaczej urodzę w domu....

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Super że to już tuż tuż [emoji4]zazdroszczę, już niedługo będziesz miała swojego księcia [emoji6]u mnie 11tc a czas się ciągnie jak flaki z olejem [emoji53]
Powiem szczerze że dla chłopca też jako tako nie mamy imienia... Mi się podoba Tycjan, Milan, Gabriel a mężowi żadne!więc będzie ciężko jak jest siusiak [emoji48]
Za to dziewczynka będzie Liwia bez dyskusji [emoji4]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Najśmieszniejsze, ze mąż na początku nie chcial tak szybko drugiego dziecka, a teraz mowi, ze się nastawił i, że działamy [emoji14] Zrozum facetów ;)

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Najśmieszniejsze, ze mąż na początku nie chcial tak szybko drugiego dziecka, a teraz mowi, ze się nastawił i, że działamy [emoji14] Zrozum facetów ;)

Moj to wogole za bardzo nie chciał ja mu mówiłam że mi zegar biologiczny tyka instynkt macierzyński się dobija i zrozumiał a potem jak się dowiedział to się ucieszył pow że już jest gotowy. Gorzej z moim 15 latkiem wie już ale niechce o tym słyszeć [emoji849]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nie chce się aż tak ujawniać hehe ale wrzucę zdjęcie jedno z wanienki mojego brzuszka. Tylko nie udostepniajcje tego postu to wykasuje za pare dni poprostu [emoji6]

Leeleth może trzeba zmienić myślenie. Bo ja już zaczęłam tak mówić jak ktoś mi lamentuje ze sami chłopcy to pytam czy znają taka rodzinkę. Rzadkością to jest wiec zawsze odpowiadają ze nie i im odpowiadam ze to właśnie jest wyjątkowe bo nie ma tak dużo rodzin z dziećmi jednej płci. Wiec może jesteśmy Wybrańcami [emoji848][emoji173]️ Ale Ty się pewnie wybijesz z tych Wybitnych [emoji23] i kciuki za to
Kruszynka my zawsze dylemat co do męskiego imienia. Ale pewnie podejmiemy decyzje jak ksieciunio wyskoczy. I tak się cieszę i nie mogę doczekać [emoji170] człowiek i tak się zastanawia jak będzie wyglądał, jaki charakter czy podobny do braci itd
Mihasia dobrze ze teściowa jest i zobaczysz jak tam po powrocie będzie. Moim zdaniem praca to super sprawa ale ja osobiście góra 2 latka bym dała do żłobka. Ale moja mama nie pracuje. Poszła na wcześniejsza emeryturę wiec może się zdecyduje pójść za rok do pracy.

Ostatnia edycja:
@Imama piękne zdjęcia, jakoś inaczej sobie Ciebie wyobrażałam [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja zawsze mowie, ze Henryk VIII umiałby to decenic [emoji23]
Chciałabym bardzo ale zdaje sobie sprawę, że prawdopodobieństwo jest większe, że trafie do owych Wybrańców z jedna płcią [emoji23][emoji23][emoji23]
Najwyżej ukradne z pod marketu [emoji6][emoji1320]
Jak sie czujesz? Dalej taka energia Cię rozpiera? Ja na końcówce ledwie żyłam,

[emoji166][emoji166] PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166]

Leeleth No za czasów królów byśmy się o tych synów modliły hehe
U Ciebie musi być córka nie ma opcji. Ale naprawdę nie dziwie się ze przezywasz bo u mnie przy trójce się łapią za głowę. Babcia panikuje ze ani jednej córki a przy piątce to by chyba mnie do psychiatryka wysłała [emoji23] ale ja uwielbiam dzieci i czuje się poprostu fantastycznie jako Mama i naprawdę rodzina taka duża to coś wspaniałego [emoji173]️
Na zdj zbytnio nie widać także wiesz [emoji23]
A ja się super czuje. Tzn wiaodmo czasem zaboli czy muszę przystopować ale sprzątam od rana. Zaraz budzę chłopaków i jedziemy na płac zabaw, spacer i wesołe miasteczko rozłożyli. A jutro szukam szpitala jakiegoś i wybieramy się i tak nad morze. Najwyżej na porodówkę prosto pojadę [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Imama zdjecia cudowne, az zachcialo się mieć znowu brzuszek :)

Nooo ja takiego super brzuszka nie miałam, chyba ze na połówce [emoji6]
I mnie to olbrzymi brzucho zawsze jest i okropnie wyglądam [emoji85]
Ale co zrobić [emoji23][emoji23][emoji23]

[emoji166][emoji166] PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166]

Do góry